2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har gjort galet mycket nya saker iår. Bla tävlat internationellt, börjat övningsköra, shoppat mer än någonsin, opererat örat, kunnat bada utan  min fula plopp (kunde dock göra det när jag var fem också, men inte samma sak.)
 
Hur har ditt 2013 varit? Som en bergodalbana skulle jag vilja säga. Vissa stunder har jag varit så lycklig och glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sen var var jag lite depp ett tag, och så höll det på sådär. Men överlag så har det varot ett riktigt bra år och jag har fått uppleva så fruktansvärt mycket.
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Man vet ju aldrig sånt. Insåg iår att vad som heslt kan hända vem som helst när man miste anar det. Men jag får en känsla av att det kommer bli ett riktigt bra år med tävlingar, JAG FYLLER 18!!!, körkort, isrevyn, sommarlovet, förhoppningsvis USA, sen går jag lixom i 3:an till hösten. 
 
Blev du kär i år? Si
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? De datumen när jag åkte utomlands. Hade riktigt underbara resor detta året. Två stycken som var helt kanon var när jag åkte till London med Emelie & då jag åkte till USA. Sen så var midsommar ganska awesome också.
 
 Vad är din största framgång 2013? Konståkningen och att jag blivit lite mer säker vem jag är som person. 
 
Bästa köpet? Alla mina köp är bra typ ;) Nej men min kära telefon eller mina skridskor. Dock har mina päron betalat båda. 
 
Vad spenderade du mest pengar på? All shopping i USA & Dubai
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja det är klart. Massor av saker. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Kids - MGMT, The big bang - Rock Mafia, Wake me up - Avicii, A little party never killed nobody - Fergie, Keep your head up- Ben Howard, Counting stars- OneRepublic.
 
Vem har du umgåts med mest? Alla i konståkningen, mina amigos i Tibro och Melle. Familjen också klart. 
 
Bästa minnet från 2013? Alla resor helt klart! Älskar att resa. Detta året så var det Luxemburg på tävling, Tyskland med klassen, London med bästis, Usa på läger, Dubai med familjen. Grymma resor! Iår så var alla mina resor VÄLDIGT olika. Men herre vad roligt jag har haft det. 
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Si.
 
Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på tiden mer.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Deppat över saker, stora som små. Dock har det bara varit små perioder. 
 
Favoritprogram på tv? Gillar inte denna frågan! Men kanske x-facotor Usa + UK. Alla serier är ju fett bra också. Jag passar på den frågan. 
 
Största musikaliska upptäckten? Ben Howard, John Mayer och Nina Desbitt.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Kollade lite på en tävling i Tibro och var med min fina mamma. Mina amigas var hos mig också.
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja, jag kunde ju t.ex blivit miljonär? 
 
Vem saknade du? Min familj och Melle. Iår blev det jobbigare att bo ensam. Då är det jobbigt att bo så långt bort från sin bästis och familj. 
 
De bästa nya människorna du träffade? Träffade inte överdirevet många nya människor. Men upptäckte några andra guldklimpar som jag inte umgåtts så mycket med, men insett hur awesome de faktiskt är. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014: VÅGA, ta risker, sluta tänk så jävla mycket, var spontan, gör saker i tid, lägg dig i tid, var snäll och lägg energin på det som är viktigast. 

Riktiga julafton

Detta var andra halvan av min 24:e december. Lite go frukt innan vi satte oss på bussen mot flygplatsen. På bussen så sov jag mest på pappas axel. Flyget var en timma sent så det var lite segt. Men annars så gick flygningen ganska snabbt. Jag köpte ju massa böcker nere i Dubai, så jag började på en på planet. Jag satt seriöst och läste hela flygresan. Jag gjorde paus för mat en gång bara. Hann precis läsa ut boken innan det var dags att landa. 480 sidor på ca 6 timmar är ganska bra jobbat. Blev helt fast! När vi landade i Götet så var klockan mycket och vi satte oss i bilen för att åka till Vänersborg. La mig i sängen runt 3 så man kan säga att julaftonskvällen var ganska tråkig. 

VS

Vad ska man säga. Hade kunnat köpa upp alla pengar i den underbara affären. Pjamasarna är så sjukt söta, bharna så sköna, mjukiskläderna helt perfekta och alla bodylotions osv luktar galet gott. Tror detta var den största jag varit inne i någonsin. Jag fick ett omklädningsrum som var större än mitt kök. Det hade ett podium, typ som en catwalk. Galet! 
 

Shopping Dubai

Detta gigantiska akvariet finns alltså inne i ett köpcentrum. 
Denna bokaffären var helt sjuk!!! Hur stor som helst och alla böcker var på engelska<3 Gick bananas och köpte 6 böcker. 
 
Vet inte hur jag ska förklara hur galet stora mallen var. Orkade knappt gå en fjärdedel typ. Men om jag säger att de hade vattenfall, isbana, skidbacke, akvarie, sagaslott osv så förstår ni nog lite. Dubai Mall som vi var i har 1200 butiker. Helt sjukt! Jag fick lite pengar i julklapp som jag shoppade för. Fick med mig riktigt fina saker hem som jag kan visa när jag kommer hem till Vänersborg. 

Bilder från SM

Sm gick helt ok. Jag åkte två bra program men gjorde lite missar i mina piruetter. Men jag är faktiskt nöjd med allt det andra. Jag klarade 3/3 dubbel axel och hade ett riktigt gött flyt genom hela långa. Banketten på lördagen var riktigt najs också. Jag och Louise gick även och köpte godis på kvällen. 

Christmas outfit

Detta vandrade jag runt i när vi firade jul. En blommig klänning som jag köpte i Dubai, Pärlhalsband och glittriga klackar. Dock så åkte klackarn av ganska tidigt. 

"Julafton"

Eftersom att vi var i Dubai halva julafton, och på planet hem till kalla Sverige den andra halvan så firade vi den 25:e. Vi kom hem från Dubai 3 på natten på julafton och då la vi oss direkt. Den 25:e så åkte vi ut till kusten för att fira med mormor och morfar. Vi åt julbord, pratade, öppnade paket och bara hade det allmänt cozy. Jag fick galet fina julklappar. Sen så måste jag säga att jag gav bort 10-poägare iår. Så klockrena och fina. Vi sov där och påvägen hem så åkte vi förbi mellandagsrean på överby. Det var galet mycket folk. Värsta jag set typ. Men jag hittade några fina saker till riktigt bra pris. 

.

Nu är jag hemma i Sverige och allt är kanoners. Firade jul ute på kusten igår och sov där. Idag har jag hunnit med en liten sväng på mellandagsrean och sen myst med mammi och pappi. Jag hade lovat mig själv att inte köpa något på rean. Eftersom att jag behövde spara lite pengar. Men jag hittade en väska som jag har tittat på hur länge som helst och den var 50 % på. Sen hittade jag två fina toppar för 100:- st som även de fick följa med hem. Nu ska jag lägga mig för klockan ringer tidigt imorgon. Jag ska tillbaka till Tibro för några dagars läger. Ska bli så kul att gå på isen igen.
 
Sen så ska jag uppdatera lite om resan till Dubai, jul, shopping osv. Nu när jag får lite mer tid mellan träningspassen på lägret. Så jag lovar att uppdateringen kommer vara på topp framöver.
 

God jul


Hela hotellet är julpyntat och jag är på gött humör. Hoppas ni får en riktigt god jul! KRAAAAM 

Atm

Just nu ligger jag ute i solen och läser. Idag har vi en chilldag där vi bara ska vara på hotellet och stranden. Ska gymma lite senare och sen bada i spat. En lugn kväll står på schemat alltså. 


Dubai mall

Helt galet vilken grym shopping! 


Dubai dag 2


Update


Denna skönheten fick familjen idag. Mamma hade köpt den för att överraska oss andra <3

Är framme i Dubai som ni kanske sett. Det är helt underbart. Vårt hotell är så jäkla najs & lyxigt, vädret är kanon, maten är GRYM och imorgon ska vi in till det sjuka shoppingen. Jag njuter av varje sekund vi är här. Riktigt skönt att vara hela familjen också. 

Tänkte att jag skulle uppdatera med lite filmer och några enstaka inlägg när jag är här och sedan lägga över alla bilder till datorn när jag kommer hem. Har bara wi-fi på mobilen. Men nu ska jag sova. Godnatt! 


Dubai dag 1


På plats


Nu sitter vi på planet och ska lyfta om 10 minuter. Hejdå Sverige 😊

Dubai nästa


Om fyra timmar drar jag och min fina familj till underbara Dubai. Så idag gjorde jag min sista skoldag och mitt sista prov innan lovet. Nu ska jag bara ha det bäst! Ska bli så galet gött! Massa sol och bad låter magiskt i mina öron. Men nu ska jag försöka att sova en blund innan jag ska upp igen. 

Skrillor med mina isprinsessor


SM

Är på plats här i Växjö för SM-veckan. Kom hit igår och har hunnit träna ett pass som gick kanon. Får alltid lite extra studs i benen innan tävling. Jag tävlar korta redan ikväll. Har startnummer 9 och tävlar ca 20.00. Om ni vill se när jag tävlar så kan ni kolla HÄR. (inne på sidan trycker ni på SM play). Nu sitter jag iaf på hotellrummet och tar det lite chill. Ska snart gå ut och köpa lite mat och ta en promenix. Sen ska jag göra mig iordning. Håll tummarna för mig nu!!! TAGGA

Lucia

Hade lucia med konståkningen igår. Eftersom 6 av oss ska tävla sm när riktiga lucia är så blev det lite tidigare än vanligt. Vi i a-gruppen hade ett eget nummer sen så åkte jag och två till en liten del solo. Efteråt så kom tomten och vi fick godis. Riktigt mysigt. Idag så fick jag mina första julkänslor. Vaknade av sms att det snöade och sen så satte jag på julkalendern. Gillar dock bara snön när jag är inne. Riktigt jobbigt att cykla att gå till skolan och ishallen. Men nu ska jag sova, godnatt. 

IDOOOOOOOL

Sitter framför idol och käkar. Final ikväll ju!
Min favvis från första början var ju Eric men tyvärr åkt han ut. Så nu håller jag tummarna för Elin. Men min magkänsla säger att det är Kevin som kommer vinna. Jag har inget emot honom egentligen. Tycker att han är fett cool som vågar satsa på både sporten och musiken. Han ska ha stor respekt för det. Men jag tror att det är många som stör sig på att han kanske inte vill bli en stor världsartist som de andra vill. Men jag tycker att han är ganska awesome som person för att han verkligen ger allt för det han drömmer om. Sen så tycker jag inte att han sjunger så bra och vill inte att han ska vinna. Hade velat se Eric och Elin i final. Kevin är ok, de andra är OK!!! Men det är en annan sak. 
 
 
Heja heja nu Elin!!!

Skrillor

Fick detta underbara halsband av mormor. Ett parskridskor på en guldkedja. Det kan inte bli mycket bättre Tack tack!

Första advent

Åkte hem till Vänersborg igår eftersom att det är tävling i Tibro och då kan inte vi träna som vanligt. Så i fredags så sov jag hos Melle. Vi låg och pratade långt efter midnatt. Sen så åkte jag hem från henne ganska tidigt på lördagen för att plugga lite matte. På kvällen sen så åkte familjen på kalas hos Linnéa. Det var riktigt trevligt. Idag så har vi ätit mysfrulle och nu sitter jag och pluggar lite fysik och svenska. Har fysikprov på onsdag och svenskaprov på fredag så jag pluggar lite på båda. De andra dagarna så går jag ju i skolan och sen tränar. Så när jag kommer hem på kvällen sen så är jag helt slut och då blir det inte lika effektiv plugning. Så jag får passa på nu på förmiddagen. Om en liten stund så ska jag nog en kort sväng in till Överby för att köpa en julklapp. Sen så bär det av till Tibro igen för lite träning. 
Hoppas ni får en trevlig 1:a december. 

I veckan

Var i Göteborg och kollade på fartyg & Chalmers. Riktigt intressant fakstiskt. Sen så tog jag tåget hem till Vänersborg för att jag skulle till tandläkaren osv på onsdagen. Hann med att besöka Emelie på Birger också. Sen så har jag pluggat & tränat de andra dagarna. Är inne i en sån period där det känns som att jag bara pluggar och tränar typ. Är helt slut på kvällarna. Men jag har ju bara 6 riktiga skoldagar kvar så nu får jag ta och kämpa in i det sista. 

RSS 2.0