Skolavslutningen

Några bilder från skolavslutningen. ( felicia står för den sista).Skolavslutningsdagen var awesome! Vi övade på våra låtar i parken, lyssnade på när andra övade, käkade morötter osv. Sedan fick jag skjuts av bästa morfar hem och där var det fika och mys. Sedan gjorde jag mig klar för kvällen och vi for till parken för min sista skolavslutning under grundskolan. Jag och August öppnade hela avslutningen med att sjunga och spela låten "Kids"och sedan rullade avslutningen på. Klassen sjöng "Vart jag min i världen vänder" och när allt var klart fick vi våra betyg och drog oss mot skolan och avslutningsmiddagen i festsalen. Det var fett mys! Lite tårar när alla skulle gå hem var det också. Bra dag helt enkelt! 

förlåt!

Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket men jag är helt slut i både huvudet och kroppen. jag går upp halv 7 varje morgon och åker till ishallen klockan 7. Jag tränar mellan 8:00- 10:30 och sedan så har jag balett direkt efter. Så jag tränar 4 timmar på morgonen sedan så åker jag hem till huset och äter. Tar det lite lungt (sover på soffan eller gör något på stan). Idag så var vi och gjorde manikyr. Iaf efter det så åker jag tillbaka till ishallen och tränar mellan 15:00-16:30 och efter det har jag fys direkt. Så när jag kommer hem på kvällarna så är jag helt slut. Ibland så gör vi saker som t.ex. åker och shoppar vilket är awesome. Men ändå ni fattar att jag har all rätt att vara död på kvällarna. Men jag lovar att lägga upp bilder allt eftersom. 

NU är jag framme

Nu är jag i Chicago och har det super!
Alex och Sam hämtade mig efter den LÅNGA flygresan. Vi åkte till ett ställe och åt och sedan så körde de mig hem. Jag packade upp och sedan så gav jag familjen några presenter, visade några filmklipp och bara pratade. La mig ganska tidigt. Igår så var vi och shoppade och sedan så var vi på småtjejernas Isshow. Vi hade en egen skybox som vi satt i. Elin och Ida sov här och idag så har vi shoppat och nu sitter vi här och har typ "barbeque party". Imorgon är min första träningdag och jag är taggad som fan!
Ska lägga ut lite bilder och sånt när jag har mer tid :)
Ha det bäst!

TAGGA!

Har haft kanon dagar!
Har lämnat in datorn så jag har inte tillgång till bloggen hela tiden därav den usla uppdateringen.
Men jag har iaf gjort klart det sista i skolan.
De senaste dagarna har jag:
Gått promanad i klackar med Melle, Badat i "poolen" med fint folk, haft kvällsbesök av Melle, köpt det sista inför CHICAGO(!!!), tränat, varit på aquablå med fint folk, haft sångavslutning, sett på grymma filmer, haft volleyboll mot lärarna, rivit sönder massa skolböcker (vi fick det), ätit sista skollunchen i våran matsal, haft sista riktiga lektionen   och jag har även börjat tagga sommarlov.
Imorgon ska hela klassen till Liseberg och ha det BÄST! Jag ska åka allt och dra med mig de som är lite fega. Mohah.

hallå folket!

Ville bara säga att jag antagligen inte kommer att vara så aktiv just nu. Vi har slutspurt i skolan innan slutbetygen och jag vill verkligen göra så bra ifrån mig som bara möjligt. Sedan så händer det bara massa roliga saker och jag ska försöka att ta vara på den sista tiden i grundskolan. Vi ska ha någon slags turnering mot lärarna, åka till älvhögsborg, cykelutflykt (?), Liseberg, bad m.m. Bara massa chill. Men i morgon så ska vi ha redovisning för föräldrarna och visa vad vi lärt oss osv. Och alla föräldrar och barn ska titta på en film som jag har klippt ihop om våran europaresa. Ingen har sett den så jag är lite nervös vad alla ska tycka.
--------------------------------------------------------------------------------
Men nu ska jag plugga på, bara två jobbiga dagar kvar. Det klarar du Olivia!

c.h.i.c.a.g.o

YEAH!!! CHICAGO BOKAT OCH KLART!  Åker den 15 juni och bor hos min underbara värdfamilj. Ska på träningsläger där och ha det bäst. Längtar sönder!

High as fu*k!

Nya puddingar! Ska invigas på skolavslutningen. Passar perfa till min klänning. Om det skulle vara något dåligt
så är det att jag blir fett lång men det skiter jag i ;)

Rebecca & Fiona @Liseberg


bilder från i veckan, himla bra!

RSS 2.0