Min lägenhet

Jag är en sån person som alltid gör om i mitt rum/lägenhet. Så jag känner mig aldrig riktigt färdig och nöjd. Har ju fortfarande aldrig visat er hela min lägenhet så jag tänkte att ni kanske ville se en liten del av den iaf. Men remember, om några veckor kanske det ser annorlunda ut, hehe. 

Friday

Äntligen är det helg!!! Har haft en lång och jobbig vecka. Kändes som om det aldrig skulle bli fredag. Men nu så ska vi vara positiva. Hade en riktigt mysig kväll med fina Sarah, Ellen och Hanna. Åt god mat, pratade om allt och inget och nu så ska jag lägga mig. Är helt slut i både kropp och själ. 
 

10 saker du kanske inte visste om mig

När jag var liten målade jag min naveln med guldpenna för jag tyckte att det såg så vackert ut. Ja jag var en konstig unge!
 
☾ En av mina högsta drömmar var att få dyka och kolla på korallrev i Australien. Men nu kommer jag aldrig få dyka med tuber pga mitt öra så den drömmen kan jag ju bara glömma. 
 
☾ Jag kan inte gå en hel dag utan att sjunga
 
☾ Jag har fått någon konstig idé om att jag faktiskt sover sämre när det är fullmåne. Varning för varulv.
 
☾ Klarar inte av att tända ljus med tändstickor. Råkade tappa en när jag var mindre så att duken började brinna. Så nu är jag livrädd och försöker hitta på en ursäkt när någon ber mig tända ljusen.
 
☾ Jag brukar drömma samma dröm flera dagar i rad. Att den bara fortsätter liksom. 
 
☾ Om jag inte skulle heta Olivia så skulle jag heta Gabriella eller Francisca. 
 
☾ Jag älskar att kolla runt på hus och lägenheter på internet. Sitter och drömmer mig bort. Ibland kan jag tom ta ett hus/ lägenhet och börja inreda det/den i huvudet. Bestämma "tema", tapeter, stil osv. 
 
☾ Jag funderar seriöst på att klippa av mitt hår till axlarna
 
☾ Jag önskar att jag kunde ha en tam panda i min lägenhet. Skulle vara sååååå cozy!

Akvarell

 
Satte mig ner och målade lite för några dagar sedan. Satte på Harry Potter på tv:n och sen så målade jag två av de saker som ligger mig närmast hjärtat. Konstigt hur två så enkla ting kan ha så stor betydelse och representera så många olika saker. 

Götet

Efter min morgonträning så åkte jag och mammi till Götet. Jag var hos doktorn för mina benhinnor. Efter läkarbesöket så var vi inne i stan lite. Fick med mig ett par fina höstskor hem. Sen tog jag tåget hem så att mamma slapp köra först till Tibro och sen till Vänersborg. Nu ska jag sova så att jag orkar med den långa dagen imorgon.

Sjuka!

 
Laila%20f%C3%A5r%20nog%20av%20gitarrtjejer%20-%20tills%20Mai%20Ly%20dyker%20upp
Juryn%20blir%20%22blown%20away%22%20av%20Simen%20Thelander

lite nytt

Världens mysigaste filt som jag för tillfället sitter invirrad i ▲ Mormors gamla skridskor fick en plats på väggen ▲Köpte den rosa tröjan när vi var på stan igår. Den var på rea så jag betalade bara 100:-. Har kollat på den hela våren så fick den äntligen följa med hem. 

Filippo

Va hemma och firade min kära bror i helgen. Lillen börjar bli stor nu. Det var släktkalas på kvällen och sen så firade vi honom på morgonen efter. Sen hade vi lite familjetid tillsammans innan vi åkte till stan och för att käka. Vi hann med några affärer också. Sen fick jag skjuts av farmor hem till Tibro. 
 

Kära buss

Har varit i skolan hela veckan vilket känns riktigt gött. Sen så har mina benhinnor varit väldigt jobbiga, så idag tog jag verkligen tag i saken. Åkte och fick en laserbehandling och akupunktur. Det kändes riktigt konstigt först men nu hoppas jag att det hjälper som bara den. Ska även gifta mig med mina gympadojjor eftersom jag kommer vara fast med dom ett tag framöver.
 
Btw så har jag insett hur mycket jag älskar att åka buss. Sitta där och titta ut genom fönstret samtidigt som man lyssnar på musik. Bara låta tankarna sväva iväg på allt och inget. 

BRA!

 
Ebba%20Carlberg%20-%20Begging
Matilda%20Melin%20-%20The%20Way%20I%20Am

IDOOOOOOOL

Jopp jag är ett stort idolfan. Har suttit bänkad framför tv:n sedan 2004 och jag har sett alla avsnitt som någonsin visats. Det är något med mig och idol. Kan  bara inte slita mig från det. Så glad att det är tillbaka. Älskar X-factor också. Men den svenska versionen av det var typ 100 gånger sämre än alla andra länder som har X-factor. Så nu håller vi tummarna att idol blir prima detta året!

Träning

bild från Chicago
Har precis varit och tränat. Det går bättre än någonsin nu och jag trivs som fisken i vattnet här i tibro. Skolan har dragit igång vilket är riktigt skönt. Har lite problem med mina benhinnor men det ska nog fixa sig. 

Andra ring

Idag så börjar jag mitt andra år på gymnasiet. Är faktiskt riktigt taggad. Men jag kommer väll vara skoltrött om några veckor. Nu ska jag äta upp min frulle och kolla lite på vakna med Nrj, standard. 

Kusten


RSS 2.0