KOLLA DETTA!

 
Hur grymt? 

Snart frisk

Tjena på er!
Idag var jag hos doktorn igen. Tog samma tester som jag har gjort de andra gångerna. Men nu hoppas jag att jag har normala värden på njurarna och att min infektion har gått över. Vill inte missa mer träning nu. Speciellt inte när det är läger hela lovet. Jag får reda på svaren imorgon så håll tummarna. 
 
Dagens hiss
Hittade 50 :- i min väska. Den känslan <3
 
 
Dagens diss:
När jag berättade för sjuksköterskan att jag är svårstycken och att min ena arm är hopplös. Hon sket i det och stack mig 3 gånger i den armen iaf. Sen sa hon "kanske skulle lyssna på dig, jag får inte ut något blod här". Så fick hon ta 4 stick istället för att lyssna på mig och bara ta ett i min "bra" arm. 
 
 

Nytt

Mammi kom hem med dessa tre godbitarna idag. En gosig stickad tröja, en vacker blus och ett halsband jag har tittat på i evigheter. Annars så var jag faktiskt ute en liten stund idag jag med. Åt god lunch med mammi i Trollhättan. Skönt att komma upp ur soffan och sängen en liten sväng. Fast nu är jag trött och helt seg.
 
Eftersom jag bara har min mobil med mig hem så får ni stå ut med dessa korniga bilder. 

blö

Tjo på er!
Denna veckan har gått så sjukt fort. Jag har ju varit sjuk sen i tisdags men ändå. Jag ligger mest och sover, sitter vid datorn eller tittar på tv. Jag hoppas att jag vaknar imorgon och mår toppen. Jag har konståkningsläger Mån-Lör i Skara och jag vill verkligen inte missa det. Vi tränar för Vedenin (tränaren som är i Chicago) och så bor vi på hotell de sista dagarna. Åh varför blir jag alltid sjuk vid fel tillfällen? 

Höstigt

Har gjort om lite i min lägenhet. Bytte ut de turkosa mot brunt. Kändes lite mer höstigt. Men sen när våren kommer kan jag byta tillbaka igen. Är riktigt nöjd men resultatet. Känns så hemtrevligt och mysigt. 
 

Pll

Har precis kollat på det senaste avsnittet av PLL. Får panik över att det är så lång tills nästa kommer. Men åh vad bra det är nu. Lite läskigt då och då dock. 

sjukling

Dagen ros går helt klart till Vilma och hennes sköna familj.
 
Har gått och blivit sjuk. I tisdags på träningen så mådde jag inte så bra. Det började att sticka i mina armar och ben när jag gick på för att träna timma nr 2. Jag åkte bara 25 minuter på den träningen för sen var jag tvungen att gå av. Mådde skit. Skakade som en idiot, hackade tänder och var svimmfärdig. Vilma och hennes mamma tog med mig hem till dom i Hjo för att varken jag, dom eller mamma ville att jag skulle sova själv. Vi åt lite när vi kom hem och pratade. Sjukt skön familj! Sen sov jag jättedåligt. Vaknade minst 15 gånger. På morgonen så var jag sjukt trött och mådde fortfarande dåligt. Kände att jag skulle svimma så jag gick in till Vilmas säng men hann inte riktigt fram. Svimmade precis innan sängen och slog i kanten. Mådde piss och var yr hela förmiddagen och vi var och tog massa tester. Fick massa sugproppar på mig som skulle kolla hur mitt hjärta slog osv. Men det enda som visades var att jag hade dåligt blodtryck och att jag hade någon slags infektion i kroppen. Mamma kom senare och sen sov jag typ hela dagen. Lite läskigt att jag var så yr. Kunde inte göra några hastiga rörelser. 
 
Igår så fick vi åka tillbaka för nya prover som vi väntar på att få svar på. Men jag är iaf hemma i Vargön nu med min famij. Är helt slut i kroppen och ligger mest och sover eller ser på tv. 
 
Hoppar det går över snart och att jag kan få träna nästa vecka. Vedenin kommer hit och jag ska på läger hela veckan. Ska krya på mig snabbt som fasen!!!

Snodde en snodd lista

Vad var det första du tänkte på när du vaknade imorse?
Fötter. Hade Vilmas fötter rakt upp i ansiktet typ.
 
Vad får dig att bli sådär galet glad?
När det går bra på träning/tävling. När jag träffar min familj och Emelie. Eller när man bara har en riktigt awesome dag när allt flyter. Sen kan jag bli riktigt glad över små fina saker i vardagen. 
 
Vad längtar du mest efter just nu?
Åka utomlands & Isrevyn.
 
Nämn den bästa filmen du kan komma på just nu.
HARRY POTTER!!!
 
Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja i att leva då?
Åh kan inte välja! 
Glee bara för att alla bara brister ut i sång hela tiden.
New Girl bara för att jag skulle vilja bo i deras lägenhet och umgås med de sköna personerna.
Gossip Girl, behöver jag ens förklara varför? New York, snygga killar, shopping osv.
 
Vilken är din absoluta favoritdoft?
Mango, kanel, vanilj, nybakta bullar, nylaggd asfalt, SALTVATTEN & pure seduction av vs. 
 
Beskriv den platsen du trivs allra bäst på.
Om man ska bortse från typ ishallen eller sängen så måste jag säga på en klippa vid havet. Doften av saltvatten, ljudet av vågorna som slår mot strandbrynet, sanden mellan tårna och känskan när man sitter på klippan och tittar ut över havet. Jag trivs helt enkelt galet bra vid vatten.  
 
Nämn någonting som gjorde dig glad igår.
Vad gjorde mig inte glad igår? Hela dagen var super!
 
Vad har varit ditt största problem idag? 
Att vända vid en återvändsgata när jag övningskörde. 
 
Vad var det senaste du skrattade åt?
Mamma
 
Vad ska du göra nu?
Sova
 
Lista av Lisa

Kalas

Var och firade min kusse som fyllde 10 år. Vi fick god mat och ännu godare fika. Lekte med mina fina små tjejer och sen så kollade vi på tv när Vicky tävlade. Nu är jag hemma och sitter framför "Mr and Mrs Smith" med mamma och pappa. 

Grym fredag

Igår så tränade jag med Vilma direkt efter skolan. Vi lyssnade på Vickys podcast hela träningen. Det är därför Vilma har telefonen i strumpan på bilden. Man är tvungen att röra på sig för att kunna lyssna.
Lite senare så möte vi upp ett gäng fina konståkare och käkade tillsammans på Milan. Sen köpte vi godsaker och gick hem till mig. Där spenderade vi kvällen framför tvn och kollade på min älskade Harry Potter. Det blev en sen kväll och vi hade det otroligt cozy. Louise och Vilma sov hos mig sen och vi hade det super! 
 
Jag gjorde frukost till oss när jag vaknade idag och sen så kom farmor och hämtade mig. Nu så befinner jag mig i Vargön. 
 

I fredags

Vandrade runt i detta på naturmiddagen i fredags. Kände min lite som en prinsessa i halsbandet. 

Grym kväll

Hade en riktigt bra dag igår. Förfesten var riktigt grym och vi hade så sjukt kul. Vi var 11 pers hemma hos mig. Sen drog vi till Hönsa. Jag måste säga att sjävla naturmiddagen var roligare förra året. Men både för & efterfesten i år var awesome. Har skrattat som en idiot. Kan inte säga att jag har sovit speciellt mycket men det kvittar. sov lite middag idag och ska lägga mig tidigt nu. Ska ju upp och träna tidigt imorgon. 

Ett år sedan

För ett år sedan så satt vi här i min lägenhet och käkade tacos. Jag var fett otaggad och lite nervös inför kvällen. Kände inte de i klassen så bra och inte heller de andra klasserna. Den kvällen blev en av de bästa på hela året.
 
Nu sitter jag här och är så taggad så jag tror att jag spricker snart. Imorgon är det först skola och sen träning. Efter det kommer tjejerna hit så ska vi fixa oss. Sen är det förfest hemma hos mig och NATURMIDDAG som står på schemat. Vi ska ha så sjukt kul. Inget kan stoppa mig nu!!!

HAHAAH

 

Taggad på livet

Är så sjukt taggad till Fredag! Kommer bli awesome x1000. "Go hard or go home" är det som gäller. Chill dag i skolan, träning, fixa sig med girlsen, grymme förfest med klassen, naturmiddag och sen sleepover. Can't wait!!!
 
Ska sova nu så att dessa dagarna går lite fortare. 

Skrolla förbi

VARNING FÖR LÅNG OCH PERSONLIG TEXT!!!
 
Har haft en period ett tag nu där jag mått dåligt. Inte dåligt som i förkyld eller sjuk. Har kännts som att allt jag gjort varit dåligt, att jag inte passat in och allt jag sagt varit fel. Jag tyckte att det var jobbigt att komma hem till lägenheten på kvällarna, att den ekar av tomhet. Sen lägger vi till massa plugg på denna röran. Hade många dagar då jag bara ville flytta hem. Utåt sett har det kanske verkat som om allt har varit bra. Jag försöker alltid att hålla fasaden uppe och var en positiv tjej. Men under ytan så har det varit totalt skit. Tror inte att jag är ensam om att känna att man inte räcker till. 
 
But now I am back on track. Gladare än någonsin. Man måste brytas ner lite innan man kan byggas upp igen. Och när man då byggs upp så blir man lite starkare. Jag är i ishallen varje dag och gör det jag älskar med massor av fantastiska människor. Det är motivation på hög nivå!
Ibland måste man stanna upp och fundera på vad man verkligen vill. 
 
Vet verkligen inte varför jag skriver detta men jag ville bara få ut allt så att jag kan lämna det bakom mig. 
Men tänk på att inte ta folk för givet och uppskatta allt det fina i livet istället för att fokusera på det dåliga. 

Tibrotjejer

Bilder från Stinas blogg 
Långa gick inte så bra i helgen. Jag gjorde några missar i tekniken men det jag var mest missnöjd med var komponentpoängen. De var riktigt låga och det sänkte hela åket. Så nu ska jag träna som en idiot på min fart och hållning. 
 
Annars så pluggar jag matte eftersom vi har prov imorgon. Börjar få huvudvärk också men jag hoppas det går över snart. Efter provet imorgon så ska jag verkligen ta det lugnt och inte plugga på resten av veckan. 

Korta

biler från träningen igår
Sundsvall
Igår åkte vi med tåget från Skövde till Sundsvall. Men när vi hade åkt i ca en timme så fick vi stanna. Ett annat tåg hade kört mot stopp så vi fick vänta på att en ny lokförare skulle komma och flytta på det (den andra som körde mot rött fick inte fortsätta köra). Så vi var inte framme på hotellet förän halv 11. Resan tog alltså ca 7.5 timmar. 
 
Idag har jag åkt korta och det gick sådär. Allt var bra utom min trippel-salcow. Den ramlade jag pladask på. Men för att göra en så stor miss så fick jag bra poöng. Just nu så ligger jag 14 av 37 med 31.05 poäng. Men imrgon ska jag visa vad jag kan.  Annars idag så har vi varit en snabb sväng på stan och sedan spenderat resten av tiden i ishallen. Nu sitter jag och kollar på "valentines day". Ha det gött! 

Sundsvall

Detaj från min nya tävlingsklänning i en konstig redigering. Lovar att visa er den när jag får en bra bild.
Just nu så håller jag på att packa till mina andra tävling för i år. Den är borta i Sundvall så det blir en riktigt lång resa med tåg imorgon. Det tar hela 6 timmar att åka dit. Men jag är riktigt taggad på tävling nu. Ska åka ett lika bra korta som sist och så ska jag visa vad jag verkligen kan i långa. Åker vid 2 imorgon och kommer hem runt 10-11 på söndagkväll skulle jag tro. Så det blir en hel helg borta. Nu ska jag fortsätta att packa och sen öva lite på mitt tal inför redovisningen imorgon. Ha det gött! 
 
 
 

confessions

♥ Jag skriver ganska litet om man jämför med andra. 
♥ Knyter alltid den vänstra skridskon först. 
♥ Har blivit besatt av Happy Endings & Glee
♥ The Apple Tree spelas konstant i mina öron. SÅ BRA!!!
♥ Jag har en dålig vana att sitta uppe länge och plugga innan prov. Lägger mig efter ett och sen så blir jag bara trött till provet. Även om jag har pluggat bra dagarna innan så måste jag sitta uppe sista kvällen. Annars så känns det inte som om jag bryr mig hur det går.
♥ This is my jam! 
♥ Jag är sjukt taggad inför tävlingen i helgen. 
♥ Har en stor svaghet för pim pim klubbor. 
♥ Har en förmåga att bli lite för flummig på tisdagsträningarna. De andra i gruppen måste tro att jag är helt knäpp.
♥ Kan inte kolla på denna videon utan att börja dansa. Mission impossible. 
 

By the pool

Miss this like crazy!
 

Förra veckan

Från 1:ornas 5-kamp. 
Eftersom jag inte träffar mina föräldrar så ofta så har jag fått börja övningsköra varje gång vi träffas nu. Jag var hemma fre-sön så då körde jag alla 3 dagar. På söndagen så var jag uppe på berget och körde (4:e gången jag satt bakom ratten och första gången jag var ute bland andra bilar). Var ganska mycket traffik eftersom många var ute och plockade svamp. Så jag fick klara av många svåra situationer där jag t.ex. skulle möta bilar på en enfilig väg. Men jag klarade det! Power till mig. 
Klippte av mig mitt långa hår i lördags. Eller frisören gjorde det. Så färgade jag det också. Kändes riktigt gött att bli av med de 2 decimetrarna (vet att jag kommer sakna dom om någon vecka). Men just nu är jag riktigt nöjd. 
 
Hade en grym helg. Pappa kom oh hämtade mig direkt efter min träning i fredags. Övningskörde direkt vi kom hem och sedan kom min saknade Melle. Vi hade nästan för mysigt och sov alldeles för lite. Sen var jag med min familj resten av helgen och tog det chill. Åt inne i stan och var en sväng på Överby. Fick med mig en jacka hem som är helt perfekt för kylan som är nu. Sen åkte jag tillbaka till Tibro och tränade ett pass som avslut på veckan. 
 

RSS 2.0