Part of me


Efter att jag skrivit klart engelskan igår så tittade jag lite på denna filmen innan jag skulle sova. Wow vad man tänker annourlunda om Katy när man sett den. Det var inte alls länge sedan hon släppte sin första singel (som blev känd) I kissed a girl. Sick! Sjukt värd film! Tips tips tips!

Mysfika


Haft en bra dag. Var i skolan först och sedan åkte jag och Sarah och köpte mysfika till min lägenhet. Vi satt där och pratade tills jag skulle träna. Nu är jag hemma från träningen och har precis gjort klart engelskan som var tills imorgon. Nu ska jag se lite på film och sedan lägga mig. 
 
Glöm inte bort frågestunden :)

Frågestund!

Tänkte att vi kör på en frågestund nu. Har fått lite frågor om flytten och lite annat smått och gott så jag tänkte att det passade. Så fråga på, allt mellan himmel och jord. Obs! Kommentarerna visas inte.

Sarah


Gammla bilder på mig och finis Sarah. Har haft en bra dag. Varit i skolan, tränat och gjort mat. Har inte så mycket att säga faktiskt. Gonatt!


saknad


Fyfasen vad man saknar er! 

gott!

Har tränat, varit på Ica och handlat, ätit sallad, sett på film och ätit jordgubbar. Troligen årets sista jordgubbar :( Nu ska jag se på nya x-factor klipp på youtube. Längtar tills det börjar sändas i Sverige. Tror dock att det kommer vara ganska fail om man jämför med Storbrittanien och USA, men ändå sjukt bra! 

Kalas

Har varit hemma i helgen. Bror fylle 15 så det var kalas och sånt. Sedan så var jag och kollade på när landslaget åkte sina kortprogram i UA. Kul att se alla nya program och klänningar. Man blir så motiverad av att se dom. Så jag har sovit hemma 2 nätter och fått lagad mat, sluppit disk och fått massa goa kramar. Sånt man måste ha ibland. Men idag åkte jag tillbaka och jag var och provade min nya klänning på vägen. Den kommer bli underbar!

Grattis!!!

Idag fyller min underbara bror år! Jag älskar dig plutten. 
Filip är en sådan person som alltid tänker på andra. Han är alltid för snäll och jag lovar att den tjejen som gifter sig med honom kommer att bli den lyckligaste tjejen i världen. Har inte insett hur mycket jag faktiskt älskar att bråka om vem som ska få komma in på badrummet på morgonen. Sitta bredvid honom vid frukosten och mest bara stirra (mogonstött chey). Men det bästa är nog att alltid ha någon att prata med, någon att retas lite med och någon man känner sig trygg hos. Känns lite små jobbigt att inte kunna se dig varje dag fille. Jag kanske inte är den bästa i världen på att visa det, men jag älskar dig brorsan. Du är den bästa bror man kan ha!

P.s. I love you

Bilder från kvällen. Mammi och Pappi var här en liten sväng. De var på möte och tittade förbi. Vi var i en mysig affär med massa fina saker till lägenheten. De hade även med sig några sportbhar och min tvbänk som var försenad, awesome. Sedan så har jag gjort mat, pluggat och nu ska jag snart dra mig mot sängen. Måste bara packa det jag ska ha med mig hem. Min kära bror fyller år imrogon så jag ska hem fre-lör. Men imorgon har jag en LÅNG skoldag framför mig. Jag har alla jobbiga och energikrävande lektioner i rad på fredagar. Blööö, man bara måste älska skolan. 

Min pärla

Här är bilder på min pärla innan alla möbler. 

hey hey what's in your head?

Hemma från en lång dag i skolan och i ishallen. Nu ska jag plugga lite matte och läsa lite kemi. Sedan kommer mammi och pappi hit imorgon så jag måste diska lite ikväll också så att allt är fint när de kommer ;) 

Tisdag

Imorgon börjar de flesta i min hemstad gymnasiet. Lycka till på er! Själv har man gjort 3:e dagen. Jag har haft specialidrott, matte, historia, svenska och musik. Musiken var så jädra kul!!! Läraren var toppen och jag tror att de timmarna kommer att vara de bästa på hela veckan. Nu ska jag lägga mig för att orka upp imorgon. Gonatt :)
 
P.s Bamsekram till Emelie (Melle) som jag önskar att jag hade börjat i samma klass som imorgon. Vi skulle gått 3 år tillsammans men det blev ju som sagt lite förändringar. Hoppas iaf hon får grymmaste klassen, de bästa lärarna och de roligaste eleverna. För det är hon värd. Puss på dig Melle, allt kommer gå galant imorgon. Love ya!  <3 D.s

andra dagen i skolan :/

Åh vad jag vill ha värme!!!  Bilden är från turkiet. 
Har gjort min andra dag i skolan och nu börjar allt dra igång på riktigt. Började dagen med specialidrott och sedan har jag haft historia, engelska och matte. Imorgon ska jag ha typ samma lektioner + musik, jag undrar verkligen hur musikläraren är... Hoppas han är bra. Har även hunnit med att träna ett dubbelpass och varit på Ica. Aja nu ska jag hoppa in i dushen och sedan diska lite. Tjao!

Tjao!

Nu har jag vaknat och ska precis dra mig till ishallen för träning. Sedan så går jag direkt till skolan och ska ha historia. Inte direkt favvisämnet men det får duga. Tjao!

Gonatt!

Nu ska jag gå och nana. Ska upp och ha morgonträning imorgon och sedan göra min andra dag i skolan. Känns ändå helt okey. Lycka till (eller vad säger man) till alla er som börjar imorgon!
Idag så har det inte hänt så mycket. Jag har tränat, tagit vara på tiden med Melle och nu har jag städat iordning lite och diskat. Det är nog en av nackdelarna med att flytta hemifrån in i en lägenhet, att man inte har något diskmaskin ;) Men det är ganska nytt allt detta med bo ensam grejen men jag trivs. Gonatt!

Ny tapet

Vad tycks?

Sleeping Beauty

Nu har jag vaknat och ska snart bege mig mot ishallen för dagens första träning. Som ni ser så ligger Melle fortfarande och sover och hon kommer antagligen inte vakna förän jag är tillbaka. Igår så hade vi en mysdag. Först så gjorde jag god frukost till oss båda och väckte henne. Sedan så åkte jag och tränade. När jag kom hem så lagade vi lunch och kollade klart på filmen som jag typ somnade under. Vi diskade och sedan tog vi bussen till skövde och tittade i lite affärer. Sedan så har vi hunit med att vara hos min sömmerska, gått på bio och gått igenom tibro i pyjamas. Lyckad dag! 

MELLE!!!

Igår så åkte bästa Melle hit. Vi myste med film och godis, pratade och hon hade med sig världens finaste present. Fasen vad jobbigt det är att bo ifrån sin bästis :( Nu ligger hon iaf och sover medans jag ska göra lite frukost. Ska träna om en stund sedan tror jag att vi drar in til Skövde. 

Första skoldan

Då var första skoldagen gjord! Pust... Var galet nervös när jag gick dit (med tanke på att jag typ känner 3 på hela skolan) Men när jag kom dit så gick det faktiskt bra. Min klass var astrevlig och lärarna var galet roliga. Vi var 7 tjejer så det  var ju kul. Vi var i klassrummet och fick information, gick runt på skolan (hur F*N ska jag hitta där?), Gjorde massa samarbetsövningar som vi var bäst på, svarade på gåtor och sedan så åkte klassen till en av våra lärares sommarstuga. Där fick vi fika och gjorde lite annat kul. Vi skulle ta kort på bryggan men då gick den sönder. Jag och en annan tjej föll i vattnet. Men det var världens bästa icebreaker. Tror jag kommer trivas!

sällskap

I torsdags så hälsade mamma på runt kvällskvisten. Hon hade köpt med sig sallad så jag slapp laga mat ;) Vi myste och kollade på en film. Bästa mammi <3

One Thing

Nytt i garderoben, älskar den!

Detaljer


Nyinflyttad

Numera vandrar jag runt i denna mörka färgen på håret. Galet ful bild btw, osminkad, nyvaken och okammad. Dock så hade jag lockat håret igår så det var inte så koas som det brukar vara på morgonen. Men iaf, I natt så sov jag iaf själv för första gången i min nya lägenhet, SPÄNNANDE! Jag har även tränat första passet för dagen, gjort lunch och diskat. Duktig chey! 
 
 

Flytta hemifrån

Nu är allt klart. Jag ska byta gymnasium, flytta och börja i en ny klubb. Detta blev ganska hastigt bestämt i sista minuten men allt har ordnat sig. Så nu kommer kanske bloggen att bli lite roligare att läsa. Jag har 100 saker att visa och berätta. Men jag har ett problem, jag har inte internet i lägenheten just nu. Men jag ska försöka att fixa det så fort som möjligt. Gah allt är så spännande! 

Förändringar

Sitter på bussen till ännu en dags läger i Lidköping. Vi tränar från morgon till eftermiddag/ kväll. Nu är jag riktigt taggad inför att komma igång och träna som vanligt, komma in i rutinerna. Jag har SÅ MYCKET jag vill visa er men jag får vänta lite med det. Helt galet! Kram 


.

Är hemma från Turkiet och allt annat men ska faktiskt bege mig till Lidköping på läger igen imorgon. Denna sommaren har varit helt packad så bloggen läggs på sidan. Men jag ska ta tag i den när skolan börjar igen. 
 
Var på Liseberg igår med Emelie och hennes konfagäng. Det var galet! Vi hade sjuktkul och alla var riktigt roliga. Jag åkte atmosfear och allt annat + att vi fick bästa kortet i balder. Jag han precis lära mig alla nya namn bra innan dagen var slut. Idag så har jag varit modell för fasters klädföretag och haft riktigt kul. Visar några bilder senare. 

över alla tak och berg

Jag och min käre bror gav oss upp i luften.     A.S.K.U.L!

RSS 2.0