Det senaste

Sorry för att jag varit lite borta men jag lever och har det kanoners. 
För två veckor sedan så drog jag igång helgen med mys på resturang och sen en film på det. På lördagen så tränade jag och sen hämtade jag min bror i Skövde. Vi köpte mat och på kvällen var det fest. Tisdagen efter det så hade vi studiedag så vi var uppe sent och kollade på en skräckis på måndagen. Vi satt ihopkurade i soffan och jag hade kudde precis under hakan. Jag, Olivia och Sebbe hade även bakat, så det var gofika innan filmen drog igång. I fredags så åkte jag hem till Vänersborg med Sebbe. Så fredagskvällen var ganska lugn. Lite mat, film, och bad ute. På lördagen gick vi runt i Vargön, Vänersborg och Trollhättan och sen åkte vi hem och träffade Melle. Innan vi åkte tillbaka till Tibro på söndagen så låg vi ute i soffan och stekte hela förmiddagen. Sen blev jag bjuden på mat väl hemma i Tibro. En riktigt mysig helg helt enkelt. 
 
Nu de senaste så har jag blivit besatt av snapchat. Fått vårkänslor så det skriker om det. Gjort massa nationella. Blivit kär på nytt i mitt piano och igår var jag på körkortskurs. Nu ska jag städa mina garderober och äta. Ciao!

Kolla detta!

När man känner sig lite nere och depp så kan det alltid vara gött att skratta. Vet att det är många som behöver det just nu. Man kanske är mitt i en jobbig period av plugg, har en dålig dag eller bara känner att man vill tänka på annat en stund. Så jag tänkte att jag hjäpler till på traven lite. Puss <3

Toppen

Just nu så lekar livet. Jag mår som en prinsessa hela tiden. Har precis varit i London, träningarna går bra, flummar sönder i skolan, ska ha fetaste helgen (mysfredag, partylördag & slappsöndag), studiedag på tisdag, jag har världens finaste vänner, min underbara bror kommer hit, har gjort det där hemska kemiprovet, vi har börjat lite smått med mitt program för nästa år, det ska bli varmt nästa vecka och sist men inte minst så ler jag konstant utan att ens tänka på det. Som sagt, livet leker! 

LONDON BOMB

M&M's all over the place 
Nej vill inte visa mina bröst, bara det fina halsbandet med bussen på
Asså jag har så galet mycket bilder. Men förlåt för att de inte är fixade med fint ljus osv. Men jag tänkte att ni får se orginalen så kanske jag fixar några eftersom. Har ju fortfarande massor av kort att visa. Mer bilder från konserten är på g också. Men jag kan iaf berätta att vi hade de så jädrans kul.
 
VARNING FÖR LÅNG TEXT!!!!! 
 
 
Jag sov hos Melle på söndag eftersom vi skulle åka tidigt på morgonen.Vi flummade sönder och spårade ur totalt. Planet gick från Landvetter och där såg vi för övrigt Caroline af Ugglas. Vi landade i London runt 9. Då åkte vi till hotellet och lämnade våra väskor innan vi drog ut på shopping. På kvällen köpte ni Nandos och njöt av att vi äntligen var i London.
 
På tisdagen så gick vi upp ganska tidigt och åkte ut och tog massa kort på allt möjligt. Åkte till Big Ben, Tower bridge, London Eye osv. Sen så åkte vi hem ganska tidigt för att göra oss iordning lite innan konserten. Resten av kvällen var magisk. Berättar mer om den sen.
 
På onsdagen tog vi och sov lite längre. Sen gick vi och köpte frukost på tesco (standard). Sen åkte vi till ett normt shopppingcenter och gick där ett bra tag. Tills vi var helt döda helt enkelt. Fick med mig mycket fint hem. Tog det chill på kvällen och myste på rummet. Köpte med oss Nandos och sen sappade vi igenom alla våra nästan 300 kanaler. Riktigt mysig kväll med bestie. Sen fick jag ju reda på att jag skulle tävla till helgen och all stress med att boka om flyget började.
 
På torsdagen så gick vi upp tidigt för att åka till Harry Potter och Warner Bros studios. Riktigt awesome hade vi det där vi små nördar. På eftermiddagen så var vi en sväng på stan till eftersom det var denna dagen vi bokade om flyget och insåg att vi skulle missa en halv dag i London. Jag hade köpt upp alla mina pengar typ så jag var personal shopper åt Melle. Hon fick med sig några påsar hem. Den kvällen köpte vi också med oss mat och sen så packade vi, flummade och såg på en helt stört bra serie på tv. 
 
Att vara i en stad man är helt galet besatt av med sin bästis kan nog vara en av de bästa upplevelserna. Vi hade så roligt hela tiden och det är helt sjukt vad jag saknar snyggingen nu när vi bor ifrån varandra. Emelie när du läser detta ska du veta att du är så himla bra på alla sätt och vis! En riktig guldklimp som förgyller mitt liv. Vi är så galet lika men ändå så olika. Saknar dig massor men jag vet att varje gång vi ses så är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Tack för en fantisk resa full med skratt, påsar, oseriös svengelska, minnen och prat. Detta får vi göra om!
 

HP studio

På torsdagen så drog vi oss till Hp studio som låg lite längre bort. Kan inte beskriva hur jädra coolt det var. All rekvisita fanns där och man fick se hur allt hade gått till under inspelningarna. Jag hade en guide i öronen (Tom Felton aka Draco) som berättade massor med intressanta saker om har allt gått till och vad alla grejer var för något. Det var riktitg stort och massor att kolla på. Sen var vi inne i den enorma affären också. Jag skulle lät kunna åka dit igen. Eftersom jag och Melle är ganska besatta så tog vi sjukt mycket kort och var där riktigt länge. 

Bästa London

Jag har haft det så jädrans bra i London så det är helt sjukt. Har massor att berätta och massor av bilder att visa. Men något ni kanske vill veta är att vi fick åka hem lite tidigare eftersom jag kom med på elitseriefinalen. Så nu ska jag tävla lördag-söndag. Så idag åkte vi från hotellet 4:45 och sen åkte jag direkt till ishallen för att träna. Nu ska jag sova och ladda för korta imorgon. Godnatt <3

Landvetter

Nu sitter vi på Landvetter och ska snart gå på planet. Galet!!!


RSS 2.0