Twilight

Spenderade kvällen med fina Maria, Olivia och Theo. Vi åt och kollade på twilight. Vårt mål var att se alla men vi gav oss efter ett tag. Så vi har 2 kvar att se. Det är Marias bild btw. Jag ligger fortfarande kvar i sängen men borde gå upp snart. Längtar efter kvällen och efter 2013! 

MAJ 2012

Bästa maj! Våren var som bäst och det tog vi verkligen vara på. Jag och Melle var överallt och gjorde massa roliga saker. Det var fotboll som gällde varje rast och efter skolan så hittade vi altid på något. Det kunde vara bad, götet, fotboll, grillning, konsert, mat osv. Tränade inte så ofta på is eftersom det inte fanns någon i varken Vbg eller Thn. Men jag var ute och sprang ofta istället. Allt kändes så lätt just då. 

April 2012

Dagen efter att vi kommit hem från klassresan (eller ja typ 6 timmar efter) så åkte jag och mammi till Kina för att hälsa på mormor och morfar. 3:e gången vi var där men fortfarande lika spännande. Där var det massa turistande, shopping, shower och annat kul. När jag kom hem så sparkade jag och Melle igång den bästa våren någonsin! Jag började även att cykla överallt med Mattsi och Patrik, även om det var spöregn. 

Mars 2012

Åh vart ska jag börja? Jag fyllde 16, första glassen, fler spontanresor till götet, träning, skattjakt efter kinesiska ambasaden, klippte av mitt hår, tävlade, åkte till Berlin/Prag med bästa klassen. Den resan kommer jag ALDRIG glömma. Ska bli kul att vi ska dit med min nya klass i mars 2013 också!

Februari 2012

Tävlade mycket, Melle fyllde 16, spontanresor till götet, osv. Men det bästa var nog när Melle utan förvarning köpte biljetter till konsert i London. Gahh vad hon är bra! 

JANUARI 2012

Januari var ingen speciell månad för mig 2012. Jag tränade massor, var med fint folk, hade en awesome redovisning med massor av skratt, film och tacos med melle, bowling, shopping osv. 

rea

Hittade lite på rean jag med, underbart! 

30

Har haft träningsläger här i Tibro i 3 dagar därav den usla uppdateringen. Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan  fixa lite inför nyår. Ikväll blir det twilight-maraton med fina vänner hemma hos mig. Det kommer bli 2 grymma kvällar!

Drottningen av pyjamasbyxor

Julafton igår var toppen. Var med familjen på morgonen och åkte till kusinerna innan Kalle Anka. Sedan var det julbord, prat och paketöppning. Jag fick fina paket med fint innehåll, tack! Idag häner det inte så mycket men jag ska ta vara på ledigheten och tiden med familjen så gott jag bara kan. 

God jul

Har haft en toppenmorgon och nu sitter jag hos kusinerna. Hoppas ni är med familjen och myser ni med!


Dan före dan

Det senaste 2 dygnen har jag åkt hem till Vargön, umgåtts med fina Felicia, bakat, träffat kusinerna och slagit in massa julklappar. Nu så ska jag snart lägga mig och vänta in julafton. Godnatt och God Jul!

hemma hos mi familia

LOV! var bara med på två konserter i skolan och sedan fick vi sluta. Det gick bra förutom att det var massa strul med mikrofonerna då och då. Det var en kille som sjöng helt gudomligt, herre vad bra det var. Jag gjorde min sista träning innan jul också. Har även hunnit med att baka lussekatter (lussebullar?) och pepparkakshus idag.  Nu ligger jag i sängen i Vargön och ska lägga mig. Känns gött att ha några dagar ledigt från allt och bara vara lite. Spendera lite tid med familjen och så eftersom vi inte ses så ofta. Vänersborg är inte alltid så himla fel.
 

back to december

Har haft en toppendag! Hade mina sista lektioner för året och sedan så var det rep inför "konserten" imorgon. Efter skolan så tränade jag och sedan gick jag med Olivia till något som tibroborna kalla polonäsen. Man typ dansar massa konstiga danser, klär upp sig osv. Det är niorna som gör detta asså. Nu så har jag städat iordning lite och börjat packa vad jag ska ha med mig hem över jul. Mamma hämtar mig efter träningen så bär det av hemmåt.

wierdo

Tänkte berätta lite om den blonda saken bredvid mig på kortet, min Melle. Hon är bäst i hela världen och det hoppas jag att hon fattar. Kolla bara på det leendet, håret, facet! Men det bästa av allt är hennes fina hjärta och underbara humor. Nu är det riktigt jobbigt att jag bor så lång bort från henne men varje gång vi ses eller pratar så är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Hon är den personen jag litar mest på och som jag kan prata med om allt. Helt ärligt så kan jag inte komma på en enda dålig sak att säga om henne. Nu ska hon åka ut på äventyr i Tanzania över lovet och det betyder att jag inte kommer att kunna träffa henne när jag är hemma över jul. Men jag önskar dig en awesome resa melle! Och känslan att vi ska till London tillsammans i aprill är obeskrivlig. Världens bästa stad med världens bästa tjej, en perfect match! 
 
Emelie när du läser detta ska du inse hur speciell du är! <3
Klicka in HÄR så får ni se lite mer av snyggingen 

SM

 
Sorry för dålig uppdatering med är som sagt på SM. Tävlade korta i torsdags och det gick bra. Fick 31.48 och ligger på en 16:e plats. Det är galet hård konkurans så jag är nöjd. Ska snart tillbaka till ishallen och äta innan jag ska tävla långa. Man kan kolla online på webben om man vill. Så har ni inget att göra kan ni kolla här runt 17. De sänder allt live. HÄR! 

Zara

SERIÖST! Hur fasen är detta möjligt? Lilla Zara som var med i Talang har blivit så sjukt bra! Värsta änglarösten.

2:a advent

Hemma en liten sväng. Sitter dock och pluggar men ändå. Igår fixade jag nyårskläder och var med mammi i götet. Det var folk överallt och kaos. Men vi hade det mysig iaf. Ska till Sm om några dagar och är fett taggad! Ska ha revange efter förra tävlingen :) 

kort

Idag så har vi tagit kort med konståkningen. Vi tog både gruppbilder och inviduella kort. Imorgon har vi även lucia med konståkningen. + att det är volleybolldag i skolan. Kommer bli en go torsdag helt enkelt. 

Helgen #3

Har haft en ok sön-ons. Var ju och tävlade i helgen och det gick skit, känns lite pinsamt faktiskt. Men nu har jag lagt det bakom mig och tränar inför Sm med ett glatt humör. Eftersom tävlingen var i Strömstad så bodde jag hemma i Vargön. Träffade Melle för kanske sista gången innan hon åker till Sydafrika på lördagen. Galet vad jag saknar henne. Sedan så har jag bara varit i skolan och det har inte hänt så mycket. 

helgen #2

Måste säga att det är gött att komma hem då och då. Har ite varit hemma så mycket som jag trodde att jag skulle vara så när jag kommer hem känns allt så speciellt. Det bästa måste nog vara att få lagad mat, träffa Filip och sova i mitt rum. 

helgen #1

Den första snön <3

Strömstad

Har precis kommit hem från korta i Strömstad. Det har gått totalt skit och jag missade typ allt. Men nu ska jag bara skita i det och köra för kung och forsterland imorgon! Emelie kommer hit om en halvtimme och då blir det en awesome kväll iaf. 

RSS 2.0