X-Factor 2013

 
USA levererar som vanligt. Helt sjukt viken talang vissa har asså! 

5-kamp

Den glada och konstiga Olivia hälsade på idag. Har inte känt mig så här glad på länge. Hela jag var fylld av skratt hela dagen. Gick upp tidigt för att träna men träningen blev inställd. Så istället så pluggade jag lite och pysslade med annat. Sen var jag i skolan och direkt efter skolan så åkte jag upp till Rankås för att hålla i en 5-kamp med ettorna. Det var riktigt kul. När 5-kampen var slut så grillade vi korv och sen cyklade jag och Vilma till träningen. Imorgon har jag prov i svenska men efter det så kommer resten av min vecka att bli kanoners. Godnatt!
 

My new love


Kärlek på flaska! Vatten med smak av pepparkaka, kan det bli bättre? 

3 Favoriter

Är kär i mitt armband från juicy! Köpte det i Chicago i somras. Tågbiljetten till Hogwarts ligger mig riktigt varmt om hjärtat och vykortet köpte jag i London och varje gång jag tittar på det fylls hela jag av magi. 

Mitt sovrum i lägenheten

Här ser ni min nya byrå och lite detaljer från mitt sovrum. Är riktigt nöjd och nu vill jag bara vara där hela tiden. Jag ska bara fixa en hylla och sen sätta upp lite bilder så är jag helt klar. 

IKEA

 
Tränade 7.30-10.00. Sen åkte jag hem och diskade eftersom jag, Sarah och Hanna myste här igår och det resulterade i en hel del disk. Mammi och Pappi kom runt 12 och då åkte vi till IKEA. Jag fick typ ryck igår och möblerade om i mitt sovrum så helt plötsligt så hade jag en ganska stor yta där jag inte hade någonting alls. Så jag fick med mig en underbar byrå hem. Köpte även tre små kaktusar och några ljus. Nu har jag tränat yttligare en gång idag och ska snart lägga mig. 

Fredag

Hade det riktigt mysigt med tjejerna i fredags. Maten var prima, bion var kanoners men det bästa var sällskapet och pratstunderna. Sjukt fina vänner jag har asså! 
 

Fredagskänslan = 0

Varning för deppig brud!!!
 
Jag brukar inte vara den tjejen som är sur, ledsen, arg, deppig och sedan visa det utåt. Ja ni fattar. Jag tycker helt enkelt inte om det och den känslan. Försöker alltid att vara glad även om saker kan vara jobbiga. Men idag asså. Har haft en sjukt jobbig dag och allt har gått åt helvete. Min morgon var skit. Skolan var skit. Allt jag sa och gjorde var skit. Träningen gick skit och jag har bara haft negativa tankar om allt hela dagen. Tvivlat på allt och längtat hem till familjen som fan. Vill bara gå och lägga mig så att denna dagen tar slut snart. Men det går inte för jag ska ut och äta & gå på bio med 3 fina tjejer. Får ta och varva ner lite nu och slappna av så att jag inte förstör deras dag också. Nej, men nu ska jag försöka bli positiv. Ska bli skönt att komma ut lite och släppa allt och ha en riktigt rolig kväll med mina fina. 
 
Sorry men jag kände att jag ville skriva av mig lite.
 
 

iOS 7

Uppdaterade min bebis idag och jag måste säga att jag gillar de nya förändringarna skarpt. Det jag gillar mest är det som visas på bilderna + smsen. Ser så stilrent ut. Finns bara en riktigt ful sak och det är den gråa bakgrunden bakom apparna som är längst ner på hemskärmen. Men annars så är det en fet tumme upp!

Min helg

Vackra mobilbilder i brist på annat. Mitt hår på söndagen- Taggad tjej- Underbar thaimat- Godaste salladen
Var ju i Västerås i helgen och tävlade. Är nöjd med mitt korta där jag låg på en 8:e plats men långa kunde gått mycket bättre. Jag missade ett hopp som jag ALDRIG missar. Det enklaste i hela programmet. Jag slutade på en 12:e plats av 35 så jag är inte helt missnöjd. Men det är klart att det hade varit roligt att få sätta två bra åk på samma tävling. Men det var riktigt roligt att få åka mitt nya programm för första gången på tävling. Älskar den känslan man får precis när man tagit på sig den fina klänningen + skridskorna och ska gå ut på 6 minutaren och värma upp. Fylld av förväntan och den där riktigt underbara  positiva "nervositeten". Nu är årets elitseriepremiär gjord iaf och jag måste säga att säsongen började helt ok. Är redan taggad för nästa tävling. 
 

Västerås



Nu är jag på hotellet i Västerås. Har tävlat korta idag och det gick riktigt bra. Märktes inte att jag varit/är sjuk. Jag ligger på en åttonde plats av alla 35. Nu ska vi ut och äta och sen ska jag lägga mig tidigt och tagga som fan. Imorgon ska jag ha min nya klänning också ❤

Papper


Krasslig

Har gått och blivit lite halvkrasslig. Har ont i halsen, snuvig och fett trött. Typiskt nu när jag ska tävla om 2 dagar och allt bara ska flyta på. Men jag får göra det bästa av situationen. Idag hade jag min lediga dag från isen och jag har bara sovit och slappat. Nu sitter jag framför idol med c-vitamin, smoothie och kiwi. Hoppas jag vaknar frisk som en nötkärna imorgon. 

Gårdagens

Så här vandrade jag runt igår.

Smink

Var och köpte lite nytt smink inför tävlingarna som drar igång nu. Läppstift och nagellack som passar till klänningen (snyggt till vardags också). Sen en lite tjockare fondation och en läppena som gör att läppstiftet inte glider ut. Nu är det bara klänningen som behöver bli klar så är jag redo för tävlingarna. Sjukt taggad!

Det sista

Var ju hemma i Vänersborg i helgen. Fredagskvällen var riktigt mysig. Åt god mat, badade i jacuzzin med min bror och hans norska kompisar, kollade på en sjukt konstig film och sen var det tjejsnack innan vi la oss. 
 
På lördagen gick vi upp vid 10.30. Skönt att sova så länge. Sen gjorde vi oss iordning för att åka in till ishallen och åka våra program. Jag åkte faktiskt ganska bra måste jag säga. Klarade alla dubbel axlar och resten flöt på riktigt bra. På kvällen skulle jag egentligen på kalas med det blev inställt. Då åkte vi och åt på resturang med familjen. Sen var jag på bio med min kära Melle. 
 
På söndagen så firade vi min pappi eftersom han fyller år idag. Då ville han ha hela familjen samlad. Mormor och morfar var även hos oss och grillade. Var med mammi och pappi en sväng på stan också. På kvällen sen så tog jag bussen tillbaka till tibro och den bussresan kan jag skriva ett A4 om bara den. Men jag sammanfattar den, JOBBIG!
 
Idag har jag tränat först på morgonen och sen efter skolan. Sen var det plugg och idol resten av kvällen.
 

brottskod

Tjao amigos! 
Sitter här i min ensamhet och tittar på brottskod samtidigt som jag kollar lite bloggar. Är sugen på att hitta lite nya bloggar att läsa. Några tips? Annars så har det inte hänt så mycket idag. Var i skolan, tränade och sen har jag städat. Imorgon bär det av hem till familjen. Fina Vilma ska följa med också, wiho. Vi ska åka våra tävlingsprogram för domare på lördag och detta sker i Vänersborg. Så jag passade på att ta hela helgen där. Ska bli mysigt!

X-Factor

 
Sjukt taggad!
 

Fina stunder del 2

♥ Kina 2012 ♥ Stockholm med klassen ♥ Chicago 2013 ♥ Konfirmation ♥ London 2011 ♥ Turkiet ♥ Premiären av sista HP ♥

Till lägenheten

Dessa godbitar skulle jag inte tacka nej till!

Fina stunder del 1

♥Dubai ♥ Tyskland 2012 ♥ Stockholm (Kristen Stweart!) ♥ Alanya ♥ Chicago 2012 ♥ Luxemburg ♥ London ♥ 1D London ♥ Hp studios ♥
 
Satt och kollade igenom mina bilder på datorn. Då insåg jag hur många fina minnen jag har. Det var inte så att jag hade glömt. Men jag fick liksom en liten påminelse bara. 

Hogwarts

 
 

RSS 2.0