Midsommar 2013

 
Min midsommar var helt grym. Jag hade fixat så att vi kunde vara på en skola på landet helt själva. Så 3 bilar drog dit från tibro. Skolan ligger nära där jag bor så jag åkte hem på torsdagen och fixade iordning lite innan. Tibroborna kom på fedagen. De två dagarna flög förbi. Vi gjorde kransar, lagade mat, grillade i spöregn, spelade kubb, dansade runt den 80 cm höga stången, spelade twister, sjöng, spelade brännboll, badade i Vänern, härjade, pratade mitt i natten, film, pizza, bubbelbad och paj hemma hos mig. Sedan åkte vi hem runt 10 och hade party i bilen. Fett mysiga dagar med fint folk. 

Huvudstaden

Jag och mamma drog en sväng till huvudstaden måndag till onsdag. Bodde på hotell, shoppade, gick på bio osv. Bara chillade några dagar. 

Student

Var hemma föra fredagen på Andreas student. Riktigt roligt med massor av goa folk. 

Estocolmo

Befinner mig i huvudstaden några dagar. Sen när jag kommer hem blir det fetaste midsommaren ever!


Nu och då

Standard att ta kort med Filipx2 och Felica. Men shit vad vi har förändrats på bara ett år. Helt sjukt!

Skolavslutning i Vänersborg


Fridaskolan

Var på återträff i Vänersborg förra veckan. Träffade massor av fina folk. Eftersom jag inte bor där längre så har det aldrig blivit av att vi har träffats så mycket. Jag insåg hur bra min klass var och att jag måste träffa mina fina vänner oftare. Vi gick runt och pratade med folk, käkade, hängde på taket och efteråt så gick vi in till stan. Fett värd dag!

fina klassen

I onsdags så hade jag en mysig kväll med min fina klass. Vi grillade, pratade, spelade brännboll osv. Riktigt bra stämning och gemenskap. Gillar er mucho amigos!

Skolavslutning i Vänersborg

Åkte hem efter skolan för att vara med när min underbara broder slutade nian. Ångrar inte en sekund att jag åkte fram och tillbaka. Du är så fin Filip. Sjukt stolt syrra här asså.

senaste

Är tilbaka i tibro och har det super. Skönt att vara tillbaka. Denna veckan har sett ut såhär: 
 
Måndag: Hos läkaren och tog bort stygnen och grejade i örat. Det sistnämda var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Har aldrig känt som smärta någon gång innan. Men efter det så fick jag skjuts till lägenheten och jag fick äntligen träffa Sebbe. Vi gjorde mat och ett ganska misslyckat försök till frukt med choklad. Jag hade choklad över hela benen och armarna. Mysigt värre dock!
Tisdag: Träffade alla fina i skolan och gick och kollade på fotboll. 
Onsdag: Var i skolan och sen hade vi plätttävling. Oliviorna vann! 
Torsdag: Hade matteprov och på kvällen var jag, Olivia, Sebbe och Anton på bio. Vi kollade Evil Dead och jag säger bara fy vad äcklig den var! Men gå på en skräckis på bio är med på min bucket list så vad gör man inte.
Fredag: Stannade kvar i skolan och jobbade med inventor. Sen pluggade jag Kemi eftersom vi har ett stort kursprov på måndag. Var ute på en promenad i 90 minuter. Sen tog jag det lugnt och nu på kvällen så har jag tagait en timmas promenad med fina Olläh. 
 
 
 

RSS 2.0