ovärt

Är för tillfället sjukt negativ och depp. Detta brukar inte komma så ofta men nu passade det tydligen. Vet inte ens varför jag är depp? (Eller jo men inte att jag tar det så hårt). Så jävla ovärt!!! Nu ska jag gå och käka lite eftersom att jag inte hann äta någon lunch typ. Får typ kolla på kattklipp på youtube så att jag blir på bra humör. 
 
Valde att skriva detta för att visa att alla har vi dåliga dagar. Även om det ofta verkar som att allt är så bra. Kollade precis igenom mina senaste inlägg och insåg att det kanske verkar som att jag har det helt jävla underbart. Men det är inte alltid så. Jag väljer oftast att inte skriva om det som inte är så bra. Men nu vet ni. Jag har sjukt bra OCH sjukt dåliga dagar. Men jag försöker alltid att tänka positivt för att orka med. 
Ciao! 

countdown

- 6 dagar kvar till sol och värme
- 15dagar kvar tills ONEREPUBLIC
- 21 dagar kvar tills jag blir 18!!!
- 24 dagar kvar tills första besöket på krogen
- 26 dagar kvar tills en awesome kväll
- ... dagar kvar tills körkort
- 59 dagar kvar tils isrevyn
 
 
Åh vad jag har mycket roligt framför mig nu! 
 
 

WOHO

 
 
Om 6 dagar flyr jag landet. Mormor fyller 70 så morfar har ordnat en resa som överraskning. Så gulligt gjort. Så hela min familj, mina kusiner och mormor + morfar åker tillsammans. Jag är så taggad. Dels för att jag får lite sol och värme. Men mest för att spendera en hel vecka ihop med min släkt. Det är behövligt då jag inte träffar dom så ofta. Så nu har jag mycket roligt att se fram emot. 

WOHOOOO!

Långa idag gick så jävla bra!!! 
Åkte nästan helt felfritt och jag var så sjukt lycklig. Finns inte mycket som slår den känslan när man vet att man verkligen lyckats. Kommer leva på det åket länge. Jag blev iaf 4:a i långa och fick en 5:e plats totalt av 28 tävlande. Hade de högsta tekniska poängen av alla vilket jag är sjukt stolt över. 
 
Sen så klarade jag 5:ans test!!! AWESOME! 
 
Men förutom en fin placering, ett grymt åk, testet så var det något som slog allt. Jag åkte upp mig på den svenska rankingen. Så nu ligger jag 12:a av alla och det betyder att jag får tävla i elitseriefinalen! SÅ JÄVLA ROLIGT. Ligger alltså 12:a av 45 som är med i elitserien. 
 

Uddevalla

Var ju sjuk typ hela veckan men tränade bra en timme på torsdag och en på fredagen. Så jag beslutade mig för att tävla iaf. Jag kände mig inte 100% frisk. Men jag hade suget efter att få tävla. Så på fredagen åkte jag hem. På kvällen så kom Vilma + hennes mamma & Louise + Regina hem till oss i Vargön och käkade. Blödde för övrigt näsblod 4 gånger den dagen... I skolan, på isen, i dushen och när jag skulle sova. Något måste vara fel asså. 
 
Fick startnummer 4 på lördagen så det blev en riktigt tidig morgon. Var i Uddevallas ishall redan vid 08:10 ocy då hade jag gjort mig iordning för tävling innan. Men jag åkte helt ok. Några små missar bara. Så jag placerade mig på en 8:e plats inför långa. Men efter tävlingen så åkte vi en sväng till Torp och sen körde jag ut till kusten. Där åt vi på en sjukt fancy och mysig restaurang. Vi firade mammas födelsedag med mormor och morfar. 
 
Jag börjar verkligen att köra riktigt bra nu. Gött! Eftersom jag bara har några veckor kvar till uppkörning. Men att köra på färgan var lite läskigt. Och att parkera på torp med alla bilar ska vi inte prata om. 
 
 

On my mind

Jag vill resa, ha mysiga filmkvällar, fylla 18, åka på roadtrip osv osv. Just nu lever jag verkligen i futurum. Vilket kanske är både bra och dåligt. Vet att man ska leva i nuet bla bla bla. Men om framtiden låter så mycket bättre varför inte leva där man mår bra? 

SJUK

Blev sjuk natten till måndag. Har mått piss och bara legat i sängen sen dess. Så himla typiskt då jag missar massa i skolan och att vi hade lov förra veckan. Men jag hoppas verkligen att min feber försvinner tills imorgon så att jag kan få träna. Annars kommer jag inte att få tävla i helgen. 

Så galet gott!

Firade alla <3-dag med dessa fina tjejer. En riktigt mysig kväll med massa prat, skratt och MAT. Riktiga pinglor hela bunten. Mysfaktorn var 10/10 helt klart! 

mer fix

Från i fredags. Jag bakade minimuffins med choklad, vanliga muffins, gjorde drinkar, gjorde plättar, fixade med vindruvor och skar naturgodis. Men åh vad gott allt blev! 
 

fix

Alla <3-dag idag då. Jag har heft en riktigt grym början och känner på mig att det kommer bli bättre och bättre. Tränade imorses och det gick super. Sen så har jag fixat lite inför ikväll och just nu sitter jag och väntar på mina cupcakes som är i ugnen. Åh detta kommer bli en sjukt bra dag. Fick ett litet paket som min familj hade gömt också, mys. 

Nytt

Om det är något jag älskar så at det underkläder. Har införskaffat dessa två skönheter i veckan. Nu när det är alla <3-dag så finns det så mycket fint i affärerna. Me like! 
 

Silver

Helgen blev precis som jag hade plannerat och lite till. Alla dessa bilderna är från idag. Jag började dagen med att övningsköra lite. Körde runt i Vbg och Thn inna jag åkte hem för att göra mig iordning inför tävlingen. Idag så åkte jag långa då. Det gick sådär. Jag var inte nöjd med min prestation, men jag fick bra poäng av domarna och slutade på en 2:a plats. Så det var ju riktigt roligt. Innan prisutdelningen så tog jag och Vilma massa fina bilder...Sen så åkte jag tillbaka till tibro med Vilma för att ha isrevyträning. Var på sjukt bra humör och flummade sönder. Så det var min dag. 
 
Hade en sjukt bra dag/kväll igår också men jag gör ett inlägg om det imorgon tror jag. 

DM


Idag är det tävling i thn. Ska bli gött att tävla här hemma asså. Det var så länge sedan. Så nu ska jag ut och köra en sväng innan jag gör mig iordning. Önska mig lycka till! 

Grym dag!

Alla som har haft en dålig dag och vill fortsätta att deppa, läs ej!
Idag hade jag en sån dag där allt gick min väg. Mår som en prinsessa och vill att livet ska fortsätta i denna riktningen. Mina 2 favoriter fyller ju år och man kan börja med att säga att jag är glad för deras skull. Sen så hade jag det riktigt trevligt i skolan och träningen gick awesome. Överraskade Melle med ett litet paket när hon var i skolan och fick pratat med henne på telefonen också. Sen så ska jag tävla i helgen och är fett pepp på det. Som grädden på moset så har jag fått lov. Vi hade bara två lektioner imorgon och som vi får skita i. Men jag ska dit och äta iaf. För vi får sjukt god mat + efterätt. Åh livet ibland asså. Är bara allmänt tacksam för att jag har det så bra. 
 
Nu ska jag packa lite inför helgen. Detta ska jag göra med musik på högsta volym dansandes i min fina lägenhet. 

GRATTIS!

Även min bestie Melle the superman fyller 18 idag. Konstigt att båda mina favoriter fyller på samma dag. 
 
 
Här är ett litet utdrag från min kärleksförklaring jag gav till henne idag: 

"Du är den personen jag kan prata med om allt, när som helst, var som helst. Du känner mig nästan bättre än vad jag känner mig själv. Jag kan utan att tveka säga att vi är mer än vänner! Vi är konstiga soulmates. Vi matchar perfekt ihop och kommer alltid att göra. Inget kan komma emellan oss. Livet är ständig förändring och det är en naturlig del att människor kommer och går genom ens liv. Alla kan inte älska dig men det betyder inte att du inte är värd att bli älskad. Men jag har hittat dig, en vän som gör mig lycklig. Dig ska jag hålla hårt i knasboll. Det är verkligen en gåva att ha en sådan vän som du. "

 

Detta beskriver inte ens en tusendel av hur mycket jag gillar människan. Vi har så sjukt många minnen ihop och har gått igenom de störta förändringarna (posetiva och negativa) i våra liv ihop. Hon betyder så himla mycket för mig och har en speciell plats i mitt hjärta. 

 

GRATTIS PÅ DIN DAG MELLE!!! så ses vi i helgen <3

 

 


18 bast!!!

Grattis till underbara Olivia som fyller 18 idag. Galet skön människa och jag vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan henne. Fett awesome asså! kram kram på din dag.
 
Igår så överraskade vi henne på jobbet. Hemmagjorda chokladbollar, sång, bad, bastu, prat och skratt bjöd kvällen på. Riktigt mysigt! Sånna spontana grejer som måste ske lite oftare. 
 
Men grattis till Olläh igen och hoppas att alla ni andra också har en grym dag. 

mys

 
Min helg var helt grym. 
Fredagen spenderades i poolen, bastun och sen i min soffa med fina vänner. Det blev en sen kväll.
Lördagskvällen spenderades i Hjo med några grabbar. Så galet trevligt. Det blev en sen och spontan kväll.
Söndagen spenderades först på isen. Fattar inte hur jag orkade helt ärligt. Hade bara sovit 2 timmar...Sen så åkte jag och Louise in till Skövde. Vi hade en riktigt rolig dag med massa snack och godsaker. Riktigt fin tjej asså! Tränade inför isrevyn på kvällen mellan 18-21:30. Efter det drog jag lite spontant och kollade på Super Bowl med några mycket trevliga killar. Det blev en sen kväll. 
 
Som ni kanske förstår så har jag haft en grym helg och mått himla bra. Men jag har inte fått ihop så många timmars sömn... Så första bilden talar för det mysteriet att jag knappt sovit men varit pigg, glad och tränat bra. Fattar inte hur det går ihop. 
 

RSS 2.0