Go helg

Hade en riktigt mysig fredag, rolig lördag och nu ska jag ha en ganska slapp söndag. 
Skönt att ha en helg med lagom mycket plannerat, dvs att det finns rum för spontana och oplanerade saker. ME LIKE! Nu ska jag käka och sen dra mig mot ishallen. Adios amigos! 

dagen efter

Alla Vänersborgare sov ju hos mig så det var en ganska chill morgon. Vi vaknade i omgångar och sen så fixade jag frulle till alla åtta. Gick en promenix till Ica för att köpa glass i vårsolen innan vi skulle städa lite. Dom åkte hem vid 3 och då drog jag till träningen och spenderade hela kvällen där. Nu innan isrevyn så tränar vi alltid mellan 15-21.30 på söndagar. 

Överraskningsfest för mig och Ellen

Asså ord kan inte förklara hur otroligt tacksam jag är för att Hanna och Sarah fixade denna festen för mig och Ellen. Hade så jävla roligt!!! Dom hade hyrt hotellet Snickarn och bjudit in massa folk. När jag och Ellen kom så stod alla och sjöng och skrek. Hanna och Sarah hade stora ballonger och stämningen var helt underbar. Fick och gav sjukt många kramar. Kvällen bestod av festande med mina fina vänner, från både Tibro, Skövde och Vänersborg. Fick några riktigt fina paket också som jag ska spara för alltid typ. Efter själva festen så drog jag och vänersborgarna + några andra hem till mig. Där hade vi en liten efterfest och sen spelade vi spel. Sällskapsspel är riktigt underskattat. Men åh vilken grym kväll!!!

Lördag: innan

Min lördag var så himla bra. Vaknade upp i mitt fina rum i Vargön. Åt gofrulle med min kära familia. Sedan så tog jag bilen till Melle för att hämta lite grejer inna jag och brorsan åkte till Tibro. Han var en riktig guldklimp som hjälpte mig med all disk! Sen gjorde vi oss iordning för kvällen fest. Hämtade alla vänersborgare vid bussen och sen så käkade vi med Hanna, Sarah och Ellen innan förfesten började. 

Fredagen den 21

I fredags så tog jag bilen hem helt själv för första gågen. Vilken jävla känsla! Fick dock stressa lite för att hinna till posten för att hämta ut mitt körkort(!!!). Sen var det dags för släkkalas. Alltitd lika mysigt. Fick god mat, fina presenter och gött sällskap. Det kallar jag en bra fredag. 
 

Utgång

 
(Torsdagen den 20 mars)
Vilken galen dag! Var helt ärligt inte så supertaggad i skolan. Men på träningen så taggade jag och Ellen till rejält. Förfestade hemma hos mig med fina tjejer. Lite packetutdelning stod på schemat och jag fick två riktigt fina presenter. Sen bar det av mot Bogrens. Klantig som få, så glömde jag mitt pass hemma... Men när vi väl var inne hade jag en sjukt rolig kväll! En sjukt lyckad första utgång. 
 

18!!!!!!!!

Började min 6574 dag på denna jord i ishallen. Möttes av skönsång och kramar.
Mamma hade pyntat min lägenhet såååå fint
Sen så hade min fina familj fixat så fina paket
 
JAG TOG KÖRKORT OCH FICK EN BIL!!!!!! 
Första svängen (haha med rosetten på och allt) 
Min pappi och bror åkte ända från Vänersborg för att få vara med mig i 40 minuter. Det är kärlek på hög nivå. 
NU ÄR JAG 18 JÄV*A ÅR! 
Måndagen den 17 mars 2014 var den bästa dagen i mitt liv, utan tvekan! 
 
Fick frulle i soffan och sen åkte jag och tränade. Efter det så var det lite paketöppning på schemat. Fick så fina grejer! Bland annat ett paket från Melle som hon hade skickat på posten. Det innehöll en pysselbok, så att jag skulle ha "något att pyssla med tills vi ses".Efter det så gjorde jag 2 körkortstester och gjorde mig iordning. Nästa punkt på schemat var att klara teoritestet för körkortet. Har seriöst aldrig varit så nervös som jag var då. Men JAG KLARADE DET. Åt mat i Skövde med mammi och lugnade ner mig lite innan det var dags för uppkörningen. Träffade Benjamin en halvtimma innan själva uppkörningen och gick igenom alla säkerhetskontroller.
 
Sen åkte vi till trafikverket. Fick en pratglad och skön snubbe att köra med och vi snackade konstant under hela uppkörningen. Den lyckan jag kände när han sa att jag hade klarat mig, den slår allt. Så himla skönt. Grät av lycka i bilen hem (ja jag är en känslomänniska).Åkte direkt från trafikverket till ishallen och tränade ett andra pass. Men jag var i ett sånt lyckorus att jag hade svårt att fokusera. 
 
Stressade från ishallen för att jag visste att jag bara skulle ha 40 minuter med min familj innan jag skulle ut och äta med mina fina tjejer. Pappa hämtade mig och när jag klev ur bilen så lurade han mig så brutalt. Sen såg jag lillebror sitta i en underbar liten bil med en stor rosett på. Då blev jag galen (vi har film på detta). Jag tog och åkte en sväng med brorsan och sen så fikade vi i lägenheten innan jag åkte och hämtade upp tjejerna i min nya fina bil. Vi åt på Pim´s vilket var sjukt gött. Snackade massor och hade det allmänt gött. 
 
Avslutade kvällen det att åka en sväng helt ensam för första gången i min bil. Ville ju lära mig lite hur den fungerar osv. Första rundan var helt underbar. 
 
TACK alla som har grattat mig, kramat mig, skickat söta sms och helt enkelt gjort det till den bästa dagen ever. Jag har världens finaste vänner & familj. Så sjukt lyckligt lottad! 

Överraskning

 Igår blev jag överraskad av dessa fina kompisar. De hade med sig tårta/paj (?). vi satt och snackade och sen så körde jag oss till träningen. Så glad att jag har er isprinsessor! 

Träning

Idag så gick jag upp tidigt för att träna. Vi kunde bara vara på isen en timme för sen så var det hockey. Men vi ska ha ca 7h isrevyträning ikväll så jag tror jag klarar mig. Lite jobbigt att hela dagen går, men åh vad bra det kommer bli. Jag har ju aldrig varit med förut eftersom jag flyttade hit precis efter förra showen. Så för mig är det lite extra spännande. Bilden är från när SLA var i ishallen i veckan. Jag är den bruna klumpen ganska nära mitten. 

Mello

Kvällen innan jag åkte utomlands så var jag, Sarah och Hanna på Mello i Lidköping. Vi köpte rosa fluffsaker och  ljusstavar för att gå all in lixom. Så  himla roligt hade vi! (Kommer kanske film från kvällen)

Gran Canaria Del 1

Vi åkte 10 personer från släkten för att fira mormors födelsedag. Så det var min famlj, mina kusiners familj & mormor + morfar. De första dagarna så tog vi det ganska chill. Massor av sol, bad, MAT, spel osv. Jag njöt av varje sekund i det fina vädret. 
 

Tja

Jag har det helt underbart här nere. Men internet klarar tydligen inte av att ladda upp inlägg med bilder. Så jag får blogga när jag kommer hem. Ville bara säga att jag inte glömt av er. Det går bara inte. Kraaaam

RSS 2.0