Invigning

 Har haft en riktigt rolig dag. Gick upp ganska tidigt och gjorde mig iordning. Sedan så åt jag lite innan vi åkte in till arenan. Jag var där en stund innan det började för att kunna värma upp ordentligt. När allt folk började att strömma in så blev jag lite nervös men det gick över sen. Jag fick värma upp under ena långsidan eftersom det var folk på alla andra ställen. Alla var så galet trevliga och några spelare som skulle spela matchen efter invigningen kom fram och sa lycka till. Jag åkte mitt långprogram och det var massor med folk som klappade i takt, riktigt häftig känsla. Sedan så var det mörkt också men det gick bra. Efter att jag hade åkt så stannade jag kvar och kollade på matchen med melle innan jag åkte tillbaka till tibro för träning. 
 
Här finns ett litet klipp från invigningen, jag är med en liten bit. HÄR
 

lördag

BIlder från förra veckan.
Idag så vaknade jag typ 10 och sedan gjorde jag mig iordning. Åkte till arenan på "möte" och bestämde tid för genrepet. Sedan åkte jag till Melle och var där hela dagen. Runt sju så åkte vi till arenan och jag värmde upp. Såg vilka andra som skulle var med på invigningen också och lyssnade när de sjöng & spela. Sedan var det dax för mig att öva. Det var lite ovant att åka så nersläckt men det gick bra. Ska bli så spännande att åka imorgon men samtidigt lite läskigt! 

Gonatt

Så här känner jag mig just nu. Helt koko i huvudet och galet trött. Har jobbat med en inlämmning i cadd hela kvällen som börjar att bli klar nu. Ska var inne imorgon innan 4 så jag får jobba lite i skolan också. Ska bli så gött med helg! Har haft 3 prov denna veckan och två av dem var kemi (</3). Det blev inställd morgonträning imorgon vilket var ganska gött eftersom jag fortfarande är vaken och då skulle jag vara på isen 6:30. Nu ska jag nana, gonatt amigos!

Snow

Vintern är vacker men så onödigt kall! 
Hade en awesome helg med Melle men denna veckan vill jag bara få överstökad. Har/ ska ha 3 prov denna veckan och blööö känner jag. Men helgen kommer bli fett kul. Ska träffa Melle lite då också vilket gör allt perfekt. Men jag kanske berättar mer om lördagen och söndagen när det närmar sig. Nu ska jag plugga lite till inför ett hemskt kemi-prov jag har imorgon. 

TGIF

Har haft en riktigt bra vecka. Det har inte hänt så mycket men ändå. Nu så har jag åkt hem hem till Vänersborg och ska spendera helgen här. Hyrde en film med mammi och åt tacos efter att hon hämtat mig i Thn. Har även kramat om min saknade bror och nu ska jag snart lägga mig. Imorgon ska jag ÄNTLIGEN träffa Melle igen. Vi har inte setts på typ 100 år! Exited ♥

Linköping

Två bilder från två fina åk. Var och tävlade i Linköping så vi åkte fredag och kom hem för typ 3 timmar sedan. Jag är riktigt nöjd med mina åk. I korta så fick jag äntligen fullt för min 2A och låg på en 13 plats av 35 tävlande. Vi åkte en liten sväng till stan på lördagen efter seniorerna och på kvällen åt vi middag med an annan familj. Jag kollade även på en galet störd och rolig film med madde på kvällen. Har nog aldrig skrattat så mycket till en film förut. På söndagen så tävlade jag låga och det gick också bra. Axeln var dock inte så bra men det andra är jag nöjd med. Jag slog pers med någon poäng och slutade på en 11 plats totalt. Det var en annourlunda tävling eftersom alla elitserie-juniorerna var på samma tävling. Nu ska jag sova så jag orkar upp till morgonträningen. 

DM

Förra helgen så var det Dm i Skövde. Jag åkte två helt ok åk, lite små missar här och där bara. Men jag slutade på en 2:a plats. Tyckte det var fett att alla hade röda kläningar också, GO TIBRO!


 

Linköping

Imorgon drar årets första elitserietävling igång i Linköping. Så jag är på hotellet och ska lägga mig nu. Tävlar runt 13 imorgon men ska gå upp tidigt för att väcka kroppen. Annars så har det inte hänt så mycket, har vart i skolan och tränat som vanligt. Är dock lite förkyld och har ont i halsen men det går förhoppningsvis över. Berättar lite mer om min helg/ vecka imorgon. Tjao!


DM

Tävlar DM denna helgen i Skövde. Skönt att det är så nära! Tävlade korta igår och det gick ganska bra, jag ligger 3:a inför långa idag. Haha det enda dåliga var att jag fick näsblod precis innan jag skulle åka och i programmet, hahah. Nu ska jag fixa mitt hår. 
TJAO!
 

shine bright

Fick inga bra bilder på nyårsoutfitten men hade iaf ett par svarta shorts, den silvriga toppen + en bolero. 
 

Mitt nyår

Hade ett underbart slut på 2012 och en riktigt bra start på 2013. Först var vi hemma hos Olivia och sedan drog vi vidare. Tolvslaget spenderade vi på en kulle och fyrverkerierna prydde den nattsvarta himlen. Sedan så blev det lite struligt men tillslut så hamnade vi hemma hos Olivia i hennes jacuzzi med fint folk. Avslutade kvällen hemma hos mig med massa prat. Imorses så vaknade vi runt 10 och då var det trötta zombies som gick runt och fixade frukost. Runt lunch så beställde vi pizza (standard) och sedan fortsatte vi att bara prata och slöa. 

.

Bra start på 2013. Jag mår som en kung. Spenderade kvällen hos Olivia och badade.  Låg helt ärligt i jacuzzin i typ 6 timmar, hehe. Ser ut som en gammal tant nu. Först var det bara jag, Olivia och Maria men sedan fick vi sällskap. Pratade om allt mellan himmel och jord och tiden bara försvann. Fick sällskap hem och nu ska jag lägga mig och sova hade jag tänkt. Hoppas ni har haft en bra start på året ni med! ♥

GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0