-


Hissar:
Det är varmt
Det är snart lov
Jag har fett kul hela tiden
Jag ska till musiken efter skolan
LOREEN VANN!!!!!
Jag går runt i toms
Dissar:
Jag måste lämna in min dator imorgon :o
Jag har massa skolarbeten kvar att lämna in
Jag ska snart springa cooper

Summer of 69

Några bilder från min supervecka!

LOOKS LIKE WE MADE IT!

SVERIGE ÄLSKADE SVERIGE!
OCH ÄLSKADE LOREEN!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Haft en awesome dag. Började med att ha koreografi med ny musik, blir toppen! Sedan så låg jag och melle och solade och grillade med familjen. När klockan närmade sig nio så kom mattsson och vi såg på Eurovision song contest. Jag blev helt knäpp i huvudet när alla poängen började att trilla in för Sverige. Innan Sverige sjöng så sa jag, mattsson och melle att om Sverige vinner så åker vi och badar i kroken. Så när vi vann så var det bara att packa väskorna. Först åkte vi hem till schlagerfamiljen mattsson och partade med föräldrarna och sedan så badade vi och flummade sönder. Bra dag!

Sunshine

Nu är det så gött! Skolan är snart slut och det är galet varmt ute. Igår så var jag i skolan och vi gjorde massa roliga saker, skrev en awesome låt (oseriös), låg ute på rasterna och fick god mat. Sedan drog jag till näl för att undersöka mitt öra. Sedan så har jag spelat lite fotboll, legat i solen och haft fys. Idag så ska jag och Melle dra och bada efter skolan och sedan blir det tacos :) gött!

Spontant var ordet

Har haft en grym dag! Först var jag i skolan och träffade världens sötaste unge, sedan så drog jag hem till Melle på blåsut. Vi åkte och köpte jordgubbar och andra godsaker och cyklade till Gaddes. Där träffade vi Madde, Elin, Maja, Nico, Axel och Lucas. Det var fett varmt! Sedan drog jag hem vid typ 6 och efter en stund så mötte jag Felicia, Fabian, Ronja och Toli vid kullen. Pratade med dem en stund och sedan drog vi hem till mig och badade i "poolen" och hade det fett gött. Ganska awesome dag ändå!

Utkast: Maj 22, 2012

Så här ville jag åka till skolan i morse, men sedan kom jag på att om jag tar av mig strumpbyxorna och ska cykla hem så kommer jag att visa mer än bara benen. Sitter och har IUP och ska snart gå och ha spanska. Vill bara ligga hemma på altanen och ha det gött, jag vill ha lov!

Utkast: Maj 21, 2012

Saknar Chicago massor. Saknar Sarah och familjen! Vill dit nu på en gång!

Cookie dough

Sitter i Skolan och drömmer mig bort. Det är över 23° ute och jag sitter inne i en skolsal, fett ovärt! Vill gå och köpa glass och sätta mig i solen. Bara en halvtimme kvar till lunch, pust.

Randigt

Mår bättre nu, gött! Har städat mitt rum och nu ska jag sätta mig vid mitt kära piano. I kväll får vi gäster och i morgon ska jag kanske dra till blåsut. Bra helg.

Details

Lite detaljer från mitt rum.

last night

Sötaste bebisarna ever! Kan inte sluta titta. Bebispower!

New in


Nytt i garderoben, me like!

a walk to remember



Den finaste filmen som någonsin gjorts, bästa nicholas. Gråter lika mycket varje
gång. + att hon sjunger som en ängel.Till alla er som inte sett den: TITTA PÅ DEN NU!!!

fråga

Fick en fråga om jag kan lägga ut bilder från vårt spexfoto vi hade i måndags. Jag ska göra det men jag hittar inte sladden så jag kan ladda över bilderna, ops. Så fort jag hittar sladden så lägger jag upp bilderna.

Stay

Ligger fortfarande hemma och är sjuk, det suger! Får se hur det blir med fys-profilen imorgon. Ligger och läser lite,bölar till nicholas sparks filmer och försöker rensa datan lite. Hoppas ni har det bättre än jag.

Turkiet

Nu är Melle på flyget till Turkiet. Jag vill också utomlands! bilderna är från förra året. Själv så sitter man hemma och är sjuk. Orättvist!

Teenager

så sant!

minne för livet

Idag så har jag haft humör som vajat som bara den. Har haft mina grymma stunder då jag skrattat som en bäver och lett som en åsna och varit lycklig som ett barn på julafton. Sedan så har jag haft fett ont i hela kroppen och varit extremt trött på att lyssna på lärarnas tjat + cyklat hem i regnet. Men jag har kommit en bit på våran klassvideo från europaresan och när man tittar på den så får man glädjeryck i hela kroppen. Har även haft fys så nu är jag helt död. Ska sova snart tror jag.

JAAAA !

Chill dag i skolan. Fick reda på att det gått super på engelska nationella och sedan så gjorde jag spanska na, läsförståelse. Vi har även bestämt tema på spexfotot, kommer bli AWESOME! Nu ska jag springa, hörs.

Kullerbytta

En video från gympan i gymix. Jag och Lina ägde ut Oscar och Patrik! hahaha

Haft en awesome helg

I fredags var några brudar här och vi hade det gött! sedan så sov melle här och vi badade mitt i natten tills våra fingrar blev russin. I lördags så åkte jag skridskor och var på kalas. I går så var jag med Melle i Göteborg och köpte världens högsta skor. På kvällen så grillade jag med fint folk på blåsut, frös, fick panikattack, spelade spel, såg på Johnny English och hade det allmänt mysigt. Kvällen slutade inte som väntat men det fixade sig tillslut. Idag så har jag haft en underbar dag. Vaknade av ett fint sms och sedan så drog jag mot Blåst. Var där i några timmar och sedan mötte jag upp Melle så åt vi glass. Har även hunnit med en sånglektion idag. Nu ska jag snart ut och bada med mormor.
/Olivia

-


Jorden runt på 40 dagar

Sitter här i skolan och är fett trött! Ska snart gå och öva på våran avslutningslåt i musiken. Men innan det så ska jag uppdatera min "rese blogg" som vi har skapat i religionen. Vi ska göra en jorden runt resa och forska om de fem världsreligionerna. Så nu ska jag låta fantasin flöda. Måste komma på vart första stoppet ska bli. Fett kul område ändå, att göra en låtsas jorden runt resa och blogga om den. Nu måste jag sätta i gång. Ses!

11 frågor

Har blivit utmanad av fina Lovisa.
1. favoritfilm?
S: Har några stycken ;) men Harry Potter, Love Actually, Monte Carlo, Hunger Games, Wild Child och Charlie St.cloud

2. är du nöjd med ditt födelsenamn?
S: Asså det är helt ok. Hade gärna velat heta något mer udda men har inga problem med Olivia.

3. dina tre favoritbloggar?
S: Har typ ingen blogg som jag följer slaviskt men dessa 3 läser jag dagligen:
FRIDA G.
EBBA Z.
Allas våran KENZA
4. vid vilken tidpunkt i ditt liv vill du ha barn?
S: Ingen aning men inte innan 25!

5. vem är din bästa vän, & varför?
S:Emelie! För att vi delar så mycket och förstår varandra så bra. Vi har samma sjuka humor och skrattar lika mycket. Vi delar drömmar och intressen. Hon är den personen jag kan prata med om allt oavsett tid på dygnet och vad det handlar om.
6. ditt bästa köp & ditt sämsta?
S: Mitt bästa köp i klädväg är nog min mocka jacka eller kanske en vit klänning. Annars min kära Iphone, kamera och mina skridskor.
Mitt sämsta köp är nog ett par byxor som jag insåg var söndriga innan jag hade haft på mig dom. Bra jobbat Olivia!

7. vad är det absolut svåraste du har behövt gå igenom?
S: Inget jag vill ta upp här.

8. vad är det bästa du vet?
S: När folk kliar en i nacken, fjärilar i magen och värme.

9. & vad är det sämsta du vet?
S: Falska människor, såser och när något går åt skogen!

10. när var du riktigt kär senast?
S: -

11. fyra bästa låtarna du aldrig tröttnar på?
S: A Drop In The Ocean, Boyfriend (är dock ganska ny), The moment I Meet you,  alla Ed + 1D låtar. (känner att det går bra här med gränserna, men jag har beslutsångest!)

Jag utmanar:              (regler)
FeliciaClaraLova, Agnes, Louise

Mina frågor:
1. Bästa tv-serien?
2. Högsta dröm?
3. 3 bästa smakerna på kulglass?
4. Vad skulle du klä ut dig till på en maskerad?
5. Bästa tagga-låten?
6. Det första du skulle göra om du vann 10 000 000?
7. Drömjobbet?
8. Det bästa materiella du äger?
9. Bästa känslan?
10. Värsta/ bästa maten som finns?
11. Aldrig mer titta på film/ aldrig mer lyssna på musik?

Lyssna!

Lyssna på dessa awesome covers!

frukost

två från instagram (@karinerna)
Jag har haft en awesome lång helg! I lördags tränade jag och sedan så sov melle här och vi åt frukost vid brudslöjan. Sedan drog vi till Blåsut och hade en grym Valborg och jag sov hos henne. I morse så åt vi frukost i pyjamas på hennes studsmatta. Nu ska jag plugga lite och sedan på kalas för kusinen som fyller 19.

RSS 2.0