brallz

Köpte ett par nya jeans förra veckan. Har alltid velat ha ett par lite pösigare byxor men de har aldrig passat. Så åh vad nöjd jag är att jag hittade dessa. Sitter som en smäck och är riktigt sköna. Kärlek på hög nivå! 

Fredag

Blev väckt av pappi och då var frullen redan klar, LYX! hade lite påskmys och sen så hjälpte jag min bror med plugget. Tog bilen och fikade med fina Amanda som jag inte träffat på sjukt länge. Sån underbar människa! Åkte hem och käkade lite samt snakade massor med mi familia. Sen drog jag tillbaka till TIbro. Solen var framme och det var nästan ingen trafik. Så jag hade musiken på högsta volym och flög fram på vägarna. Åkte och firade Edvin när jag kom fram. Massa fint folk och en sjukt rolig kväll. Många roliga stunder.  

Fellan

Åkte hem igår och träffade min fina pudding Felicia (och min familj). Vi åt mat, åkte massa bil, snackade och hade sjukt roligt. Sen så åkte jag och hämtade min bror och hans kompisar. Vi drog till donken och stannade uppe ett bra tag. MYYYYS!

Lovet

Mitt lov har spenderats i ishallen. Vi har ju isrevy som har permiär på torsdag så jag har varit i ishallen mellan 9-21 nästan varje dag. Mycket slit, men åh vad det är kul. Biljetterna säljer som smör och jag är sjukt taggad! Vi blev bjudna på pizza en dag och sen så har vi åkt och köpt godis för att klara av alla timmar. Vi är precis som en liten familj alla som är med. 

Tävling i Skövde


Denna helgen är det elitseriefinal i Skövde. Jag tävlar korta idag klockan14:20. Det är de 12 bästa juniorerna som är med och jag är en av dom. Är så glad att jag lyckades kvala in detta året också. Är taggad till tusen och ska åka så bra jag bara kan. Det kommer massa folk jag känner och tittar, då är det extra roligt. Ska njuta av varje sekund! Nu ska jag bara fixa mitt hår. Håll tummarna för mig idag! 

-

 
 
 
Har fortsatt att leva lite mer spontant och jag måste säga att det är underbart. Har gjort någon oplanerat varje dag och jag känner att jag får helt ny energi. Igår bestämde jag mig t.ex. för att åka till Vänersborg och överraska min älskade morfar på födelsedagen. Min träning blev ändrad så jag slutade mycket tidigare än vanligt. Då insåg jag att jag skulle hinna till Vänersborg. Spendarade ca 5 minuter i lägenheten där jag bara slängde ner smink, tandborste och nya underkläder. Sen tog jag min fina bil och körde i solnedgången med musiken på högsta volym. Sa inget om att jag skulle komma så när jag klampade in på restaurangen så blev dom ganska överraksade. Älskar sånt! Åt god mat och snackade med mina fina. Sen agerade jag taxi åt min bror. Kvällen slutade i soffan med mammi och pappi. Så mysigt att bli lite ompysslad och bara va med familjen. Saknar verkligen det! 
 
Åkte tillbaka till Tibro tidigt imorses för att hinna till skolan. Åh vad jag älskar att jag har körkort. 

RSS 2.0