Sick


Idag gick jag till skolan och startade dagen med ett historiaprov. Jag mådde inte så bra, var illamående och yr. Men jag stod ut en lektion till (ju mindre man missar desto bättre right?). Sedan så gick jag hem och somnade direkt. Sov i typ 4 timmar och sedan har jag bara legat i soffan och mått allmänt kasst. Har inte sovit så mycket med tanke på tävlingen i helgen (började tidigt), tidig träning, klassresa och prov så jag hoppas att jag bara måste vila lite. Har tänt lite ljus och gjort det mysigt. Hoppas jag mår bättre imorgon!

Forsvik

Var i Forsvik med klassen mån-tis och hade det trevligt. Vi lagade 3-rätters, skrattade åt våran lärare som klädde ut sig till en tysk kvinna, skrämde varandra, lekte charader, pratade, var i smedjan, var i gjuteriet m.m. Kul natt och två roliga dagar. Känns som man känner alla i klassen ännu lite bättre nu. 

-

Sorry för dålig uppdatering. Jag var och tävlade i helgen. Den första tävlingen för i år och den gick i Landvetter. Korta gick sådär men långa gick bra och jag bev totalt 8:a. Sedan så har jag varit med min klass på klasresa i forsvik i 2 dagar mån-tis. På onsdagen hade jag träning till 8 och nör jag kom hem pluggade jag till typ 1 till ett historiaprov som jag hade idag. Så ja jag har haft det full upp.

mumma

Startade dagen med det jag är bäst på, frukost. Sedan drog jag till skolan där det var barnkalas. Det var ballonger överallt och några var utklädda. Jag hade söta,färgglada & prickiga strumpor dagen till ära. Vi fick även fiska i fiskedammen och så fick vi hamburgare och chokladboll till lunch. Ganska awesome! Idag är jag ledig från konståkningen eftersom jag ska tävla på lördag. Så efter skolan så pluggade jag matte en stund och nu sitter jag och läser lite. Måste snart packa det jag ska ha med till tävlingen och diska lite, men klockan är ju inte så mycket än ;)

Don´t you worry child

Har haft en helt ok dag. Skolan var ganska seg och sedan så tränade jag. Det gick inte riktigt som jag ville men har haft superträningar de andra dagarna så det blir nog bra. Imorgon är jag ledig från isen eftersom jag ska tävla på lördag. Igår så åkte jag med Vicky och hämtade min nya tävlingsklänning. Den var ett litet fel på den innan men nu är det bra. Nu sitter jag och lynnar på musik och läser tidningar. Gött med en lung kväll. Ha det gött!

stripes


Gårdagens + svarta byxor.

Black

Mina nya älsklingar. Kommer användas flitigt i höst och vinter!

Darcy



Har fått en ny rumskompis. Hon heter Darcy och har en killerbody. Så jag tänkte att hon kanske ska visa er mina outfitts ett tag om det är ok? Gött! 

Måndagen den 17 September 2012

Ännu en lång måndag. Hade morgonträning och gick sedan i skolan, tog fel på tiden till isen men sedan tränade jag 2 timmar + fys. Så har jag haft världshistoriens kortaste utvecklingssamtal. Mamma och pappa var här på föräldramöte så de fixade lite med min hall som har blivit superfin nu :) Ska ta kort och visa er nu snart. Nu ska jag sova för imorgon blir det morgonträning, skolkort x2 och sedan träning på kvällen. Måste vara pigg! 

Fille


En fin "tavla" jag har fått i min lägenhet. Med några bilder på mig och brorsan så sitter den där riktigt fint. Har massor av nya saker att visa er och en frågestund att lägga ut. Så denna veckan kan ni räkna med bättre uppdatering. Annars så har det inte hänt så mycket. Jag har varit i skolan och tränat. Sedan så var mamma här och hade med sig några underbara saker som jag visar imorgon. Så hon gjorde mig sällskap i helgen och vi var och shoppade och sedan bara tog det lungt. Åt kinamat och såg på vänner, bra helg helt enkelt. 

Nya skor


Jag har gått och blivit ägare av ett par underbara Dr. Martens. Lycklig chey!!!

Korta


Här ät en liten sneakpeak på min nya kortprogramsklänning. Älskar den! Idag ska jag åka båda mina program för domre i Vänersborg. Så då är klänningarna, frisyren och maken fixad. Ska bli kul att höra vad de säger om mina program. Så klockan kvart i 2 går jag på isen. Önska mig lycka till!



Andersson

I fredags så tränade jag klockan 6:30 (!!!) på morgonen så när jag slutade så kom mamma och hämtade mig direkt. Vi åkte in till skövde någon timme och sedan så åkte vi till Vargön. Jag var typ sjuk så jag somade i soffan nästan direkt. På lördag morgon så vaknade jag tidigt och var fortfarande krasslig. Men jag for iaf till Melle och tog det lungt. Vi såg på Hunger Games i hennes nya fina rum och pratade om allt. Bästa cheyen! Sedan så hänkade jag med henne på Andersson-festen. Galet skoj och jag önskar att jag kunde stanna längre. Nu ska jag gör mig iordning och sedan dra mig till ishallen i Vänersborg. Alla västgöta tjejerna ska åka sina program för domare så att de kan säga vad de tycker osv. Ska bli skojsigt!


Trubbel i paradiset

Hej på er folks. Jopp jag lever! Jag har haft en tuff vecka med mycket att göra. Har varit i skolan, tränat och gjort läxor. Sedan har jag dragit på mig världens förkyldning och smart som jag är så har jag tagit medicin som jag upptäckte att jag var allergisk mot, bra jobbat olivia! Så nu är jag typ sjuk pga av det. Idag har jag iaf tränat och gjort läxan jag har tills imorgon. Så nu vid nio så tänkte jag att jag kunde sätta mig och kolla lite på trubbel i paradiset som går på 6:an. Imorgon är det fredag och jag ska åka hem över helgen. Ska åka mina program för domare på söndag i vänersborg så jag tar helgen hemma. Tänkte att jag svarar på frågestunden på lördag eller söndag så ni har fortfarande chansen att fråga på. hat gött!

X-factor

 
Såg fel på Tv:n. Trodde bästa X-factor hade premiär idag men det var visst om en vecka :( Här har ni iaf några awesome X-factor auditions att titta på tills den i Sverige drar igång. 

-

Nu: Mat med Sarah, Yeah man! 

Ledig

Idag är jag ledig från all träning så att kroppen får vila lite. Så jag sov ut ORDENTLIGT! brukar alltid vakna tidigt men idag sov jag till 12! Man blir verkligen trött på veckorna så det var skönt att sova lite extra. Igår så var jag i skolan och sedan så tränade jag. Träningen gick super så det var ett bra avslut på den träningesveckan. Idag så har jag gjort klart några läxor och ska hoppa in i duschen nu. Sedan kommer Sarah och vi ska gå ut och äta. Sedan ska vi ha en mysig tjejkväll här hos mig. Min kamera är typ halvsönder så bilderna blir riktigt kassa men jag ska få den andra kameran snart så då kan ni få lite mer bilder. Tjao!

RSS 2.0