Börjar bra

Idag har jag haft en riktigt chill dag. Började skolan 13:05 men var där lite tidigare för att käka med olläh. Hade bara en lektion och efter den så gick jag direkt till ishallen. Tränade i två timmar och vi var typ inga på isen. När jag var klar så hade de andra tjejerna en timma kvar så då passade jag på att busa lite (mest för att jag verkligen inte hade lust att gå hem i snön). Nu sitter jag och kollar lite på tv. Blir hämtad om någon timme för att åka till badet. Olivia jobbar så vi tänkte göra henne sällskap. Får se vad vi hittar på efter det sen. Ha en trevlig kväll allihopa. Kram

.

Fick ett knasigt ryck och bytte blogg. Men den passade inte mig, så nu är jag här igen. Vill byta lite och börja om på nytt. Men jag vill ju göra det på ett bra sätt. Får se hur länge jag stannar här. Men jag la till lite inlägg från de senaste dagarna nu i efterhand så att det inte blev så empty. KRAM

Torsdag

 

Slutade skolan 10.50 idag, sjukt gött! Dock kom jag inte därifrån förrän typ 12:20. Olivias och mina luncher brukar bli ganska långa. Tränade mellan 15-17 + att jag tog hand om skridskoskolan efter också. Sen så gick jag till torget för att hämta min cykel. Nu har jag precis gjort lax och ska käka lite. Mumma! 

Hittade lite ny musik idag också. Det uppskattas! Är inne i en fas där jag tycker att det är sjukt kul att sjunga så högt (och mycket) att jag nästan tappar rösten innan jag ska sova. Det är en stor fördel med att bo själv, ingen bryr sig om hur mycket jag sjunger/skriker. Wiho! Men jag har varit väldigt tyst ett tag så det är gött att jag har börjat öppna käften lite. 


Risk 1

 

Nu är jag hemma efter en lååång dag. Hade en körlektion innan skolan som gick riktigt bra. Sen gick jag i skolan till 4 och tränade mellan 4 och 4:45. Efter det så var det snabba puckar in i duschen. Hade 20 minuter på mig till bussen gick mot Skövde. Där jag det risk 1 i över 3 timmar som gällde. Sjukt tråkigt men skönt att ha den gjord. Skulle ta bussen hem men blev erbjuden skjuts av en snäll tjej jag aldrig pratat med förut. Så jag hann precis hem till ph. Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i mina goa säng.  


28

Träningarna idag har gått så sjukt bra. På morgonträningen så hoppade jag som aldrig förr och nu på kvällen så flöt allt bara på. Så skönt när man får det extra glidet. Sista timman så var jag sjukt flummig och vi övade lite isrevy. Jag skrattade så jag trodde att jag skulle dö typ. På slutet åkte vi paråkning. Jag och Cecilia gjorde ett riktigt "Blades of Glory" program. Många riktigt fula moment fast med charm. Åh vad jag älskar mig och mitt humör på de sena träningarna. Nu springer jag runt i lägenheten och har sån sjuk energi. Vill aldrig sova typ. 


Wonderlust

Jag vill: 
✭ Fylla 18 nuuu!
✭ Skaffa ett jobb så att jag får egna pengar
✭ Packa väskan och flyga utan att veta när jag ska återvända (eller aldrig återvända) 
✭ Leva som att det inte fanns någon morgondag
✭ Bli "blown away" 
✭ VÅGA VÅGA VÅGA
✭ Att onsdagar tas bort från veckan
✭ Testa nya saker
✭ Att alla kärlekshistorier var som på film. Otroligt romantiska, prefekta och såklart med det ultimata slutet "and then they lived happily ever after"
 
Detta är väll inte så mycket begärt?!?! 
 
 

Långa

Långa gick inte så bra kan man säga. Eller det gick inte helt åt skogen men känslan jag hade var inte bra. Jag tänkte galet och glömde typ av mitt program. Vilket jag aldrig gjort förut. Byte plats på lite saker och tog bort all min bra koreografi. Sen så gjorde jag 3 fett dåliga landningar som gav massa minus. Så ah gjorde ingen superstor miss men det kändes dåligt i hela kroppen. Men jag fick typ samma poäng som jag har fått de sista tävlingarna så det jag gjorde måste varit jävligt bra. Slutade på en 11:e plats med 89.57 poäng. 
 
Efter att min startgrupp hade åkt klart så åkte vi hem direkt. Stannade och åt med Vilma, Stina & Malva på ett mysigt ställe. Vi köpte även med oss glass till bilresan. Jag åkte raka vägen till smuleberg där det var träning inför Isrevyn. Så jag har alltså hunnit med träning mellan 18:20- 21:20 idag också. Nu ska jag lägga mig och samla krafter inför ännu en skolvecka. 

Korta

Igår så åkte jag ju mitt korta och det gick helt ok. Varken bra eller dåligt. Missade lite i mina piruetter men annars var det klart ok. Fick 30.63 i korta. Jag och Louise gjorde iordning oss tillsammans (vilket ledde till mycket skratt) och jag gjorde även hennes frisyr. Efter tävlingen så åkte vi en snabb sväng till lager 157. Köpte en tröja till min kära bror. Senare på kvällen så åt vi middag ihop med många från klubben. Tror vi var typ 11 st. Sen lämnade vi de vuxna och gick till Vilmas rum och snackade osv. Fett mysig dag! 
 

Linköping

Just nu så befinner jag mig i Linköping. Ligger i den halvsköna hotellsängen och ska snart sova. De senaste dagarna har varit riktigt bra faktiskt. Har tränat galet bra och haft sån energi på isen. Har fått tillbaka prov i skolan som jag presterat riktigt jävla bra på. Längesedan jag var så stolt över mig själv faktiskt. Sen så har jag pratat mycket med mina fina vänner och blivit kär i min IPad.
 
 
Idag var jag i skolan mellan 11:45-13:55. Snacka om skön skoldag. Sen så tränade jag en riktigt bra träning innan jag åkte hit till Linköping. Har ätit på hotellet med några sköna brudar från klubben samtidigt som vi tittade på EM. 
 
Nu ska jag tagga inför korta imorgon och åka som aldrig förr. Har fått lite extra inspiration nu efter EM och ska verkligen ge allt. Hörs imorgon efter att jag har åkt. 

Hiss/ Diss

+ Åkte ett riktigt bra långa igår. Var inte ens trött?!?
+ Har bild imorgon
+ Tävling i helgen
+ Massa roliga saker framför mig januari-april. 
+ Har 9 födelsedagar att fira. 
+ Fyller 18 år om 62 dagar!!!
 
- ÄNDRAT DATUM OCH PLATS FÖR KONSERTEN JAG LÄNGTAT EFTER I 100 ÅR! blööööö Fuck life! 
- Prov på fredag
- Min lägenhet är stökig (eller det ligger kläder all over the place)
- Det snöar
- Det är kallt både inne och ute
 

Nytt

Dessa tre träningtopparna fick/köpte jag i julas. Alla 3 var på rean så det var sjukt bra pris. Är helt kär i dom och alla är sååå sköna. Tummen upp på det!

Min helg

I fredags åkte jag hem till min familj. Riktigt skönt faktiskt, även om det bara handlade om en kväll. När jag kom hem så var Amanda och hennes mamma där. Så sjukt längesen vi träffades! Vi pratade massor och bestämde att vi måste ta och ses oftare. Den människan är en av de skönaste jag känner. Efter det så åt jag sallad och kollade på en sjukt bra film med mammi och pappi. 
 
Nästa morgon så kom Felicia och Malin på besök. Vi fikade och snackade massor. Drack goaste chokladen ever (bilden). Träffar ju inte henne så ofta så det var kul att prata ikapp. Sen övningskörde jag igår också. Jag åkte bussen tillbaka till Tibro. Det tog sjukt lång tid och min ipad var död så jag kunde inte kolla på film. Men aja.
 
Sen så har jag bara sovit 4 timmar inatt. För mina grannar hade fest och jag hörde allt de sa, all musik och alla jävla skrik som om det vore i min längehet. Ringde och klagade till hyresvärden men han sa att det inte var något han kunde göra. Så jag skulle ringa polisen om jag ville göra något. Men det kunde jag ju inte göra så det var bara att ligga där i sängen och stirra upp i taket. Sen så skulle jag ju upp för att träna 06:25 idag. 

Mumma

När tjejerna sov här i torsdags så gick jag upp och gjorde riktig go-frulle. Bilderna är kassa men ser ni vad mysigt vi hade det. Att vi sedan fick stressa för att komma i tid till skolan är en annan femma. 

kusinerna på besök

Min faster och mina söta kusiner var här på besök för ett tag sen. Vi fikade lite och jag visade min lägenhet. Sen åkte vi en sväng till Skövde och shoppade + åt mat. Så mysigt att ha dom här. 

Torsdag 9 januari 2014

Dagen har bestått av skola och träning. Är så galet trött på skolan och träningen gick inte speciellt bra. Så nu får jag ta och lägga i en högre växel och tagga till lite. Vad hände med gnistan och drivet jag alltid brukade ha?
Nu har jag diskat lite och ska snart plugga lite glosor som jag har i läxa. Ikväll kommer mina amigas hit och ska ha mys. De sover även här tills imorgon. Om jag känner oss rätt så kommer det bli MYCKET snack. Precis så det ska vara! Ska fixa lite mysig kvällsmat också. Får se vad jag kan hitta på. Känner för att värsta mysa till det. 

Forever 21

Det finns en underbar affär lite överallt i världen som heter Forever 21. Det är typ som Hm fast billigare, snyggare och roligare. Det är en av affärerna som jag besöker först i Usa och London. Fick med mig dessa 5 godbitarna därifrån och betalade inte mer än för en Odd Moly t-shirt. Tummen upp på det! 

Bilder Dubai 2

Min kärlek för havet är fasen obeskrivlig. Skulle kunna sitta i sanden eller på en klippa och bara stirra ut över det stora blå hur länge som helst. <3

Atm


Perfekt uppladdning inför träningen! 

My precious

 
I Dubai så var jag inne i den största bokhandel jag någonsin sett. Alla andra i familjen stack direkt och lämnade mig. Men det gjorde inget för herre vad mycket böcker. Ville köpa hur många som helst men fick ta och bestämma mig. Köpte dessa fem. En var dock en julklapp. Det jag älskar är att alla böckerna är på engelska. Jag föredrar att läsa på engelska för det känns mer äkta. Vill läsa vad författaren skrev från början. Inte när det är översatt till svenska. Men jag har läst ut 2 redan och de var sjukt bra. Så nu ska jag ta tag i den 4:e boken på bilden. Mumma! 
 
 

Bilder Dubai 1

Kolla bara på bilderna, hur underbart ser det inte ut eller?
Vi hade det så galet bra! Massa sol, bad, god mat, shopping och mysig tid med familjen. Vill tillbaka nu!!!

I'm back

Tillbaka till Tibro och tillbaka till träningen. 
I onsdags så var jag med min fina Melle. Vi smed planer inför våren som kommer bli awesome!
 
Igår kom jag tillbaka till Tibro och hade jag en riktigt trevlig dag. Var med 4 goa gubbar och käkade thai och sen kom dom till mig efter min träning och stannade till sent på kvällen. Riktigt najs! 
 
Idag så har jag bara tagit det riktigt chill. Har tränat, kollat på film, diskat och hoppat i sängen. Nu ska jag ta och sova snart för jag ska upp tidigt imorgon.
 
Tjao amigos. 

Nyår

Mitt avslut på 2013, och början på 2014 var awesome! 
Var med min fina Melle först och bytt julklappar. Fick världens roligaste bok och kola. Sen så käkade vi innan vi drog på parteyyy. Så himla roligt att träffa alla gamla goa kompisar + massa nya. Skrattade hur mycket som helst och babblade på ganska bra också för den delen. Tolvslaget var 10/10 och efter det så fortsatte kvällen att vara lika bra. Det var sjukt mycket folk på festen så det var kul. Sen promenerade vi hem till Melle och sov där. Dagen efter såg jag ut som ett troll och kollade på film + käkade pizza med Melle och Filip. 
Bästa kvällen ever typ! 
 

RSS 2.0