Randigt

stripes
Collage by me
1 tröja, 3 outfitts. Är så galet sugen på vår/sommar. Vill inte gå runt i vinterjackan längre!

migrän

Har legat hemma i sängen hela dagen och haft migrän. Inte så rockigt! Det jobbiga är att jag har så mycket plugg att göra men jag har inte kunnat ta tag i det idag för att alla siffror och bokstäver bara snurrar och det känns som mitt huvud ska sprängas. Ska försöka sätta mig nu i någon timme innan jag lägger mig. Hoppas ni har haft det bättre än mig! 

Materiell lycka

Idag vandrade jag runt i mina nya fina skor. Materiell lycka på hög nivå!

Lerum

Ph: Mammi, min håruppsättning under dagens tävling. 
Har varit och tävlat hela helgen i Lerum. Det gick varken bra eller dåligt. Gjorde några onödiga missar men slutade på en totalt 4:e plats med bara några hundradelar från pallen. Mamma körde hem mig till Tibro och nu sitter jag och pluggar. Har massor av prov och inläminingar de närmsta 10 dagarna innan Tyskland. Men det är bara att kämpa på, har ju massor av roliga saker framför mig i vår!

Pappi

Tycker första bilden är galet charmig! Litet gulligt pappa-dotter moment sådär. Måste säga att det kändes extra svårt att åka hem till lägenheten idag. Kommer inte träffa familjen på ett bra tag och så har jag en jobbig skolvecka. 

Frulle

Har gjort god frulle till både mig och Fellan som hon kommer se när hon vaknar. Man måste ju ta hand om sina gäster! 

Last night

Mysfaktorn = HÖG!

Hermana

Felicia på besök! Hämtade henne vid bussen runt 4 och sedan så hade vi en awesome kväll. Åt, pratade, kollade på film, skrattade, var allmänt knäppa, kollade massa videobloggar och youtubeklipp osv. En helt perfekt kväll enligt mig! Nu ligger hon och sover medans jag gör mig iordning för skolan. Lite synd att vi inte har lov samtidigt faktiskt. 


 

-

Nu är jag tillbaka igen. Har haft ganska mycket att göra och helt enkelt inte orkat/ haft lust att blogga. Men jag hade en mysig kväll med olle och stina i torsdags, i fredags åkte jag till vbg och var på fest (kanoners), lördagen så planerade jag + melle och våra mammor London och sedan har det rullat på med skola och träning. Nu ska jag åka och träna ch sedan städa lite. Får ju finbesök imorgon av Felicia imorgon, längtar!

Alla ❤-dag

Alla ❤-dag nu då! Mina kära föräldrar hade gömt en liten present som jag fick idag. Ett par efterlängtade hörlurar, en ring och en mapp för flygsaker. Har tränat ett pass idag och ska snart träna ett till. Ikväll får jag besök av Olivia och Stina. Har bakat massor och så ska vi äta vofflor också. En riktigt tjockiskväll helt enkelt! Men det tråkiga är att jag inte hittar laddaren till min kamera och den är helt död nu. Hoppas jag hittar den!!!

Fettisdagen

Tisdag- 2:a lovdagen- fettisdagen.
Har tränat ett pass och är påväg till mitt andra för dagen. Har även haft lång gofika på brödboden med fint folk och pluggat lite. Imorgon är det sovmorgon som gäller! 

LOV!

Startade mitt sportlov med att träna. Har haft 3 pass idag och är helt död. Sov inte som jag skulle i helgen och hårdtränade på det så jag har bara mig själv att skylla. Känner typ inte mina ben haha. Mamma var på snabbvisit igår-idag vilket var riktigt trevligt. Skönt med lite sällskap! Nu ska jag lägga mig och läsa så att jag kan somna tidigt! 

OREO


Stina är vår egen lilla kock/bagare. Allt hon gör blir så sjukt gott! Kolla bara in denna kakan. Kladdkaka, vitchoklad, mörkchoklad, oreos, marshmellows, chokladsås osv. Tips till alla som älskar att baka, gör denna nu!!!

surprice

Igår hade jag en helt galen kväll! Allt var så lyckat och perfekt. Jag, Maria och Stina fixade en överraskningsfest för Olivia som fyllde 17 i onsdags. Hon trodde att vi bara skulle ha en tjejkväll och blev livrädd när folk hoppade fram bakom väggen (har film på det, mohaha). Det kom mer folk lite senare och det blev en sen kväll/natt, jag sov helt ärligt inte så mycket. Sedan så gick jag upp och tränade idag vilket gick riktigt bra faktsikt.
Jag fick dock bara bra bilder från den första delen av kvällen, resten var riktigt suddiga och dåliga. Men några bilder från när vi fixade allt och väntade på födelsedagsbarnet. Tummen upp för kvällen och folket! 

hej måndag

Har haft en halvdan dag idag. Gick upp tidigt för att fixa det sista på min svenska uppgiftsom skulle vara klar idag. Men jag fick ändå inte redovisa så det kändes ganska ovärt. Sedan så var matten jobbig och det var äcklig mat till lunch. Men jag har hunnit med att träna två gånger idag. En gång innan skolan och en gång efter. Ramlade dock riktigt fel och slog i ryggen/huvudet den sista timmen så jag fick gå av isen. Jag tror inte det är någon fara, har lite ont i ena sidan av ryggen och huvudvärk bara. Nu har jag kollat på Joshi & Vicky som var med på tv, lika gulliga som vanligt. 

En liten liten apa

 
Igår så spenderade jag kvällen med fina Olivia. Vi hade det bara allmänt mysigt med mat,glass och massa prat. Sedan så kollade vi igenom folks facebook bilder från när de var små. Så nu har jag kollat igenom min egen fb. HAHAHA vad mycket fula bilder det finns, helt sjukt. Men jag hittade iaf denna härliga videon! 

Friday

Igår vandrade jag runt i denna snyggingen. Fredagskvällen spenderades med Olivia, Maria och Stina i min lägenhet. Vi lagade lövbiff och klyftpotatis, det blev riktigt gott. Stina är våran lilla kock vilket är awesome! Det var en mysig fredagskväll med mycket prat & skratt. Så glad att jag fått så fina vänner här. 

RSS 2.0