-

Snälla vecka 48 kan du inte var snäll och gå fort. Du förstår jag skulle hemskt gärna vilja ha december. 
Missade bion i fregads eftersom jag blev liggandes hemma. Mamma och mormor kom hit i lördags och tog mig till sjukhuset. Tog lite tester och sånt men fick inte fram något svar direkt. Efter det så pysslade de om mig med god mat och film i soffan. Ganska gött att inte behöva vara själv när man är sjuk faktiskt. Idag mår jag bra och har varit i skolan. För övrigt så har det regnat konstant i över ett dygn. Nu ska jag lägga mig läsa lite HP. 

torsdag

Har haft en bra början av veckan. Igår hade jag en trevlig och mysig kväll men idag så ligger jag hemma sjuk :( Har typ ont i hela kroppen. Hoppas jag mår bättre imorgon. Hade planerat att ha middag här hemma då och sedan gå på bio med två fina tjejer. + att jag inte vill missa så mycket i skolan. Så nu håller vi tummarna att jag är frisk som en nötkärna imorgon!

Malmö

Har haft en bra helg i Malmö med Sarah! Skönt att ha henne tillbaka på tävlingarna!


They don't know about us

Då var tisdagen redan över. Hade morgonträning och sedan var jag i skolan. Pluggade på eftermiddagen och nu har jag precis kommit hem från dagens andra träning. Träningar idag har gått super. Åh vad jag vill tävla! Sedan ska Sarah med så det blir extra kul. Nu ska jag gosa ner mig och läsa lite hp innan jag somnar. 

Måndagen den 12 november 2012

Måndag nu då. Fast det känns inte så jobigt faktiskt. Hade en toppenhelg! I fredags så var det fest med teknik, natur, samhäll och ekonomi. Sedan så tränade jag på lördag morgon. Riktigt rolig träning med lite lekar :) Efter det så åkte jag till Vargön. På kvällen blev det middag med släkten på restaurang i Uddevalla, lite fars-dags firande. Sedan så spenderade jag resten av kvällen med mig bror. Jag hjälpte honom lite med matten och sedan så pratade vi massor om allt möjligt. Saknar den filuren alltså! Åkte tillbaka till lägenheten och tibro igår kväll och imorses var jag och hade morgonträning. Den gick riktigt bra och jag är taggad inför tävling i helgen.  

just girly things

Finns det något mer att säga?

home is where your heart is

Här har ni 2 bilder från en del av mitt vardagsrum.Vad tycks? Visar bilder på lägenheten lite eftersom.

Hemma hemma

Nu är jag hemma i Vargön för första gången på väldigt länge. Känns ganska konstigt faktiskt. Tror faktiskt att detta är den längsta tiden jag varit borta från hemma hemma. Det är vad jag kallar det nu, hemma hemma. Kan inte riktigt fatta att jag faktiskt har flyttat hemifrån. Aja sitter iaf framför tvn och kollar på HP och har precis ätit tacos. Ska tillbaka till Tibro imorgon igen för träning och sedan skola på måndag. 

flowers on my table

 
Fick besök som hade med sig fina blommor. Sånt uppskattas! 

nyhetsmorgon

Kan fortfarande inte fatta att vi fick biljetter till 1D sthlm! Kommer bli awesome.

Skövde

Var en liten sväng i Skövde förut. Fick med mig en liten inredningsgrej som ni kanske får se snart och två halsband. Sedan så strosade vi bara runt. Kollade på alla julsaker som börjar komma in i affärerna. Åt på det vanliga stället och sedan åkte jag och tränade. Mysigt värre!

GAHHH!

Jag är nog världens lyckligaste tjej. Idag är det bara 150 dagar tills jag och Melle åker till London och idag fick vi även biljetter till 1D's konsert i sthlm! Så vi ska på två konserter med bästa killarna. + att de är med i x-factor sverige idag också. Himla bra dag! 

1 november 2012


RSS 2.0