Levis

Köpte ett par efterlängtade shorts i helgen. Så galet fina och nu bara mina! 

Dag på kusten

I söndags så åkte vi en sväng till stugan på kusten. Har inte varit där på hur länge som helst så det var riktigt gött. Åh vad jag älskar att vara vid havet. Lätt bästa stället! 

Förra årets program

 
Här kan ni se två klipp från Sm. Jag åker mitt korta och långa program. Den tävlingen hade jag bara några små missar. Ni som inte har sett mig åka än. Detta är till er :) 

Plugg

Hur gött ser inte det här ut? 
Sitter här och pluggar. Idag mår jag mycket bättre vilket känns riktigt skönt. Har dock fortfarande mitt fula bandage runt huvudet. Men nu kan jag öppna munnen så pass mycket att jag kan äta normlt och även borsta tänderna utan att dö av smärta. Känner mig även pigg. Hade velat åka tillbaka till Tibro nu men jag måste vara kvar tills på måndag då jag ska ta bort stygnen och gå på kontroll. Så nu sitter jag här hemma själv och pluggar matte. Har prov direkt när jag kommer tillbaka. Men ska ta en paus och beställa lite kort som ska skrivas ut. Hoppas ni har det roligare än vad jag har. 

klar

Nu är jag hemma igen efter en tid på sjukhuset. Igår blev nersövd och sedan började operationen. Den skulle ta ca en timme men för min del så tog den 3. Sedan hade jag svårt att vakna upp ur narkosen så det tog yttligare en stund. När jag väl vaknade mådde jag piss. Hade ingen balans alls och mådde jätte illa. Så jag sov bort hela dagen. Haha sov 22 av 24 timmar det dygnet. Sen fick jag ha kvar droppet eftersom jag mådde för illa för att äta. Men imorses så mådde jag mycket bättre. Fick byta bort min stora turban mot ett pannband och fick ta bort droppet. Nu är jag hemma och mår sådär. Har ont i örat och är lite yr. Eftersom de skar upp bakom örat så har jag lite ont i stygnen och under. Men det ska nog bli bättre snart. Ciao!
 

fotboll

Förra onsdagen så åkte jag, Olivia och Felix till Skövde för att kolla på korpen. Vi åt på resturang först och sen fick vi typ springa till planen för att inte missa matchen. Tyvärr förlorade FC Beast men det var en rolig match. Jag och Olivia blev sena och sprang hela vägen till stationen för att hinna med bussen. Det visade sig dock att vi hade kollat fel på en timme. Så vi väntade på donken tills bussen gick hem. 

I Vänersborg

Har haft en ganska normal dag i skolan. Sen hade jag utvecklingssamtal där vi pratade om allt från kemi till pojkvännen till Spanien. Skönaste läraren helt klart! Sen åkte jag hem med Mammi eftersom jag ska opereras imorgon. Så jag ska upp lite efter 5 för att hinna duscha med ett medel, ta några Alvedon och sätta på bedövningsplåster. Är inte så nervös för själva operationen. Bara för att jag ska ta blodprov och spruta. Blöööö vad jobbigt! Sen har jag fastat nu sen sena eftermiddagen för att inte må så dåligt när jag vaknar upp ut narkosen. Men vi får hoppas att allt går som det ska så hörs vi efteråt. Ciao amigos!


fellan

Finaste Felicia!
Idag så gjorde jag mitt sista ispass på 7 veckor. Har nog aldrig varit borta så länge från isen tror jag. Men operationen ska ju bli ganska skön att ha gjort sen. Så jag var i Skara och tränade innan skolan började. Sen så var det en vanlig skoldag. Efter skolan åkte jag hem lite innan jag drog till ishallen för 2 timmars fysträning. Vi hade spänst, styrka, löpning och stretching på slutet. Var ganska död efter springturen (tror det var 5.4 km). Min pollen gjorde sig påmind och min näsa beslutade sig för att inte fungera och halsen för att klia. Men jag lever och nu ska jag diska och plocka bort lite kläder innan jag lägger mig. The fabulous life of having your own apartment. 

brother from another mother

Träffade min fina felicia igår. Pratade massor och var en sväng vid brudsljöan och tog kort. Saknat henne som fasen!

7 Maj 2013

Idag så var vi med klassen i Skara och kollade på teater. Jag tyckte den var ganska bra men kanske lite lång. Vi satt i nästan 3 timmar. Så andra akten så kurrade våra magar i stämmor typ. Fick inte mat förrän halv två. Men det var gött att komma ut från skolsalarna lite. Efter skolan så satt jag ute lite och sen var jag ute på en springtur. Sen vill jag tacka för det underbara vädret och så håller jag tummarna att det håller i sig.

Äta bör man annars dör man


News

Lite nya inköp från helgen. Fick även med mig lite småsaker till lägenheten från ikea och ett par skrillor. Tänkte att jag skulle ta och visa er lägenheten snart. Kanske i en video om det inte blir alldeles för flummigt. Tjao

Min helg

I helgen var jag ju hemma som sagt. Jag kollade på hockey med pappi och filip på fredagen. På lördagen åkte jag och mamma till Götet. Vi handlade nya skridskor till mig, lite grejer till lägenheten, gick lite på stan och åt god mat. På kvällen så såg vi på tjejfilm och bara myste. På söndagen så sov jag ut och sen tig vi det bara lugnt. På efftermiddagen så köpte jag nya springskor och sen så åt vi på strandgatan med mormor och morfar. Sen åkte jag hem och packade alla mina saker. Mormor och morfar körde hem mig till Tibro på kvällen sen. En riktigt chill helg helt enkelt. 

operation

VARNING FÖR LÅNG TEXT!
I torsdags hämtade mamma mig från skolan och vi åkte till Vänersborg. Jag skulle operera mig tidigt på fredag morgon. Operationen gör jag för att jag har ett stort hål på min trummhinna vilket gör att jag måste ha en typ av lerklump i örat varje gång jag badar och duschar. Jag har även fått sämre hörsel pga hålet. Detta har jag haft sedan jag var ganska liten och det har inte läkt naturligt så en operation är nödvändligt. 
 
Så jag åkte hem och gjorde iordning allt jag skulle ha med mig till sjukhuset. Jag skulle operera mig tidigt på fredag sedan sova där. Men sent på torsdagskvällen så ringde en annan läkare hem och berättade att min operation blivit inställd pga att min läkares mamma var allvarligt sjuk och låg inför döden. Detta var skitjobbigt för mig eftersom jag planerat för detta med all träning, skolan osv. Så all min planering för våren gick åt skogen. Men mormor körde tillbaka mig till Tibro den natten eftersom jag var tvungen att göra ett nationella (jag missar ju uppsamlingsdatumet eftersom jag skulle opereras då istället). Sen sov hon här och körde hem mig igen efter skolan på fredagen. 
 
Men nu har jag fått en ny tid den 17:e maj. Det är ju mycket sämre eftersom jag inte får träna och bada långt efter operationen. Så jag lär inte så bada på mer än halva sommaren. Men jaja det är sånt som händer ibland. Jag var riktigt ledsen efterom jag även avbokat en resa till Sthlm med kompisar för att gå på konsert. Den skulle jag ju kunnat gå på nu men jag har sålt min biljett. Sen så missar jag nästan 2 veckor i skolan eftersom jag måste vara hemma i Vänersborg en vecka. 

Curry och räkor

I Onsdags så lyxade vi till det med räkgryta, glass och film. Jag skulle ju egentligen vara borta i nästan 2 veckor pga operation. Nu blev det ju inte så men det tar jag i nästa inlägg. Men Sebbe stog för den goda maten och det var sjukt gott.

HP studio

Förra söndagen så gjorde vi vårat sista träningspass i Tibro för säsongen. Då klädde alla ut sig och vi lekte lekar ena timmen. Jag skulle föreställa Harry Potter och jag tycker att jag var galet fin i mina glasögon. 

orientering

Förra helgen så var Melle här hos mig. Hon skulle vara med på en orienteringstävling så då bodde hon hos mig samtidigt som vi fick en hel helg ihop. På söndagen följde jag med ut i skogen och hejade(?). Jag träffade världens sötast unge som jag tog hand om medan de andra var ute och sprang. Melle var så grym och vann sin klass så det var awesome! Dock fick hon bara en blomma som pris. Tyckte hon var värd en såndär skidkrans iaf. Jag älskar dig knasboll!
 

RSS 2.0