Vilken dag!

HAHA kolla wasabin som Vilmas pappa tänkte äta upp. Det är en stor tallrik asså. 
Har haft en riktigt grym dag! Började dagen med den bästa hotellfrukosten på hela året. Sen så tävlade jag och det gick helt ok. Inte riktigt helt 100 men jag ligger 6:a med ett präng från 2:a platsen. Taggar som fasen för imorgon. Efter att jag hade tävlat så åkte vi in till Stockholm. Var med pappa och köpte kaffe och sen så stack jag och letade efter min efterlängtade Brandy. Fick med mig världens skönaste tröja och en fin kjol. Kärlek till den affären asså. Sen var vi en sväng inne i gallerian innan vi åt mat på Bamboo tillsammans med alla andra. Har skrattat så mycket att jag ont i magen. De andra inne i restaurangen kollade snett på oss för att vi skrattade så. Kungar hela bunten! Lyckad dag kan man säga. 

Catching Fire

Var på denna i onsdags och jag har bara ett ord, PERFEKTION! Så galet bra från början till slut. Ni som inte har sett den måste se den NU! 

Älta

Random med inspiration. 
Just nu så är jag i Stockholm. Ligger i sängen på hotellet. Ska tävla i Älta imorgon och på söndag. Detta är min sista elitserietävling innan SM och innan jul. Pappa är med mig denna gången. Första gången som vi åker sjävla på en tävling. Men vi har det riktigt mysigt. Jag har startnummer 15 imorgon så jag åker runt halv 2. Nu ska jag sova och ladda upp inför ett grymt åk imorgon. Kram

Be happy like Anders Bagge

Idag har jag haft en såndär dag där allt bara är äckligt underbart. Sov så galet bra inatt och vaknade på sjukt bra humör trotts att jag hade glömt att ställa klockan och vaknade 10 minuter innan skolan började. Sen så var hela förmiddagen galet awesome. Vi fick ganska god mat i skolan. Så hade vi en inställd lektion och lektionen innan det varade i typ 3 minuter då vi bara skulle sudda i våra matteböcker och lämna in dom. Så jag slutade 2 istället för 4. Sen så har jag fått gjort 2 av 3 läxor och den 3:e är ganska rolig att göra så den ska jag göra klart nu. Och som grädden på moset så ska jag på Catching Fire om en stund med Sarah, Ellen och Hanna. Fett bra dag! Raka motsatsen till igår. 

Niagara fallen

Hur mäktigt ser inte detta ut? Åh dit måste jag åka innan jag dör. Ni borde klicka på länken till hennes blogg. Hon jobbar i Chocago och bloggar riktigt bra. Tips från mig. 
 
 

27 dagar kvar!

Åh vad jag längtar. Har drunknat i plugg och tråkigheter de sista dagarna så då tänker jag alltid på allt roligt som kommer efter det tråkiga. Om bara 27 dagar åker jag till coola Dubai med min kära familj. Ska bli så gött att bara ligga på stranden och njuta av solen. Hade nationella i matte igår och 3 läxor som jag måste göra tills imorgon. Så plugget tar över mitt liv. Är dock klar med två av läxorna nu. Bara 27 dagar kvar, 3 svåra prov, 2 tävlingar och sen så drar jag. 

Wihoo. ❤️


tjo

 
Tjena tjena!
Jag har fett mycket just nu så bloggningen är inte den bästa. Har nationella i matte på tisdag (HJÄLP!!!), öppethus imorgon, som jag ska baka till, glosor, en labb jag inte har gjort , en teknikläxa och sen så massa träning på det. Just nu så sitter jag och väntar på att mina cupcakes ska bli klara i ugnen och sen ska jag dra iväg på match en liten stund. Tibro spelar mot Vänersborg så jag kände att jag ville ta och kolla lite. 

blööööö

Tre frågor om förhållanden.

Är du singel ? Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Nja kanske inte precis kärlek. Man kan ju bli intresserad vid första ögonkastet. Men kärlek för mig är större än bara första intrycket. 
Är du kär just nu? Tyvärr.

 

Sju frågor om dig själv.

Namn? Olivia
När fyller du år? 17 Mars.
Några piercingar? Öronen.
Vad har du på dig just nu? Svarta jeans och en tröja. 
Vad är du bra på? Hatar sånna frågor. 
Vem älskar du mest på denna jorden? Mina vänner och min familj. 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? nr 2

 

3 frågor om dina vänner.

Vem vet allt om dig? Ingen vet precis allt om mig. Hade varit lite läskigt om någon visste precis allt. Typ vad jag åt till frukost den 3:e januari för 5 år sedan. Men Emelie vet mycket och lite till. 
Vem är den roligaste av dina vänner? Olika stunder faktiskt. Har kul med alla. Men när jag är med Emelie eller Felicia och vi får en skrattattack går det fasen inte att sluta. 
Vem är snyggast av dina vänner? Alla mina vänner är snygga! 

 

7 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Tränat och ätit. 
Vad ska du göra nu? Göra mig iordning inför skolan.
Har du gjort något dåligt idag? Ah några småsaker på träningen. 
Vad har du ätit idag? Frulle.
Har du duschat idag? Siiiii
Är du trött nu? Nej inte alls!
Vad händer idag? Skola, träning, plugg, äta & sova.

 

Annat.
Hur mår du just nu? Helt ok.
Är du hungrig nu? Nix.
Vad är klockan nu just nu? 10.35
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen och Facebook.

 

Kärlek.
Är du kär just nu? Nix.
Har du kysst någon idag? Nej !
Är du romantisk? Jag kan ha mina stunder. 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
Vem sov du senast bredvid? Mamma sov här lör-sön.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? runt 25 tror jag
Hur ska din tjejen/killen vara? Det viktigaste: Rolig, omtänksam, positiv och förståede. 


Tävling på g

Min fina klänning i korta och grymme glassen! 
Imorgon ska jag tävla min 3:e elitserietävling för i år. Nu så ska jag åka till Örebro. Träningen idag gick super och jag är taggad till tusen. Sista träningen innan tävling känns så speciell på något vis. Tränar alltid i en av mina tävlingsklänningar då och det är alltid roligt. 
 
Annars idag så var jag i skolan och hade det helt ok. Gjorde ett prov som jag hade missat när jag var sjuk. Och jag måste säga att jag är riktigt jävla nöjd med det. Gick därifrån och kände "detta gick ju riktigt bra". Nu får jag bara vänta och se om det verkligen gick så bra som det kändes. Såg på en riktigt romantisk film i svenskan som var mysig också. 
 
Nu sitter jag i sängen och ska försvinna in i min bok innan jag ska sova och ladda inför tävlingen. 

Sister from another mister

Helt sjukt vad jag saknar detta. Träffade min fina Felicia i Söndags och jag hade nästan glömt hur länge vi varit ifrån varandra. Vi satt och bara pratade i flera timmar om allt och inget. Tror nog inget kan stoppa oss när vi kommer igång och snacka. 
 
 
 
 
 

Beach

Mer bilder från underbara Dubai. Älskar att havet är så turkost och har precis lagom med vågor. 

Planer

Om 41 dagar så åker jag med min kära familj till Dubai. Längtar som en idiot. Vi har varit där en gång tidigare över jul och det var toppen. Önskar att man kunde spola fram tiden lite. 

RSS 2.0