little things

3 från mitt hem. 
Gött att det snart är helg! Eftersom vi i Tibro inte har lov så har jag varit i skolan hela veckan. Sedan så har jag ju träningsläger så att jag går fram och tillbaka mellan ishallen och skolan. Ganska jobbigt faktiskt. Så jag tränar, går till skolan, tränar, springer och äter, har en lektion, går till ishallen. Sedan så har jag mitt jobbigaste prov imorgon, kemi. Usch vi har prov på nästan 100 sidor och helt ärligt så är inte kemi mitt ämne direkt och jag måste plugga som en idiot. Ska bli skönt när det är gjort. Sedan så har vi typ rollspel i historian imorgon så jag ska ta med mig kameran för att dokumentera lite. Kan ju inte missa chansen att ta kort på det. Nu ska jag fortsätta plugga kemi.
Tjao


 
 

Bitchkram


Har kommit hem från en mysig kväll med fina tjejer. Vi har varit i skövde och kollat på bio. Vi kollade på Bitchkram som är en svensk film. Den var faktiskt riktigt bra. Mamma är här vilken sekund som helst så jag har gjort det lite mysigt med tända ljus osv. Imorgon börjar lägret för Vedenin och det ska bli så jädrans kul! Måste plugga lite kemi också men det går nog bra. Kram

Saknad blondin

Har varit och tränat, pluggat, gjort mat och städat lite. Nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon. Går i skolan från 8:15- 16 så det är en jobbig dag. Men på kvällen ska jag kolla på bio med några kompisar. Vi ska kolla på Bitchkram. Sedan så är det läger med västergötland lör-tor för Vedenin så det ska bli riktigt kul. Sedan måste jag ju också nämna att den första snön kom idag medans det fortfarande ligger massor av fina löv på marken. Det känns lite konstigt faktiskt. 

tea

Idag har jag haft en både rolig och jobbig dag. Dagen började bra med musik. Jag och en annan tjej ska spela in en låt i studion så det ska bli spännande. Sedan så hade jag lite andra ämnen men det jobbigaste var ett "läxförhör" på 39 joner i kemin. Fett jobbigt att plugga in alla förkortningar osv. Men jag tror att det gick bra till slut. Sedan har jag tränat också och det gick riktigt bra. Nu har jag pluggat lite kemi inför världens värsta prov nästa vecka. Men jag har ju självklart tittat på Berg flyttar in och druckit  "Cozy Christmas Tea" också. Nu ska jag lägga mig och sova, gonatt. 
 

Stockholm del 4

Inne i gellerian så hittade vi världens bästa yogurtglass. Jag tog choklad med müsli på och den var mumma. Ett tips till alla som ska till stockholm, gå dit!
 

Stockholm #3

Bilder från fredagskvällen som spenderades på inspelningen av X-Factor. Det var galet mycket bättre live än på tv och publiken var helt galen. Vi hade superplatser och man såg allt hela tiden. Sedan så var ju FUN där så det var extra kul. Riktigt bra kväll helt enkelt och helt klart värt varje krona.

Stockholm #2

På fredagen så gick vi upp ganska tidigt och gick ner till den underbara frukostbuffén, finns det något bättre? Sedan drog vi ut på stan. Vi åt lunch på vårat favvisfik, John Chris. Sedan gick vi mot hotellet och gjorde oss iordning för X-Factor (bilder kommer). 

Stockholm #1

Har kommit hem från några underbara dagar i Huvudstaden. Vi åkte direkt efter träningen på torsdag och var framme i stockholm redan vid 4. Då gick vi till hotellet som låg så centralt man bara kan komma. Tog inte ens 1 minut till plattan. Sedan så gick vi och tittade i Gallerian tills det stängde och då gick vi ut och åt och avslutade kvällen med bio. Vi kollade på Ted och jag skrattade oavbrutet. Men mamma tyckte inte att den var lika bra så hon somnade inne på bion, hahah stackare.

Sista timmarna

Nu ska har vi bara några timmar kvar i huvudstaden och vi är påväg ut för lite shopping. Vi har haft det awesome! X-factor i fredags var bäst men allt har varit kul. Synd bara att mitt lov är slut nu och att vi har mycket i skolan den närmsta tiden. Men aja nu ska jag ta vara på den sista dagen på lovet.


Stockholm

Har varit i skara och tränat och nu sitter jag på tåget till Stockholm. Det tar bara 2 timmar med tåget så vi är snart framme. Ska bli jättekul! Bild från London för precis ett år sedan.


gammal Bild

Idag är det måndag och jag mår toppen. Tävlingen igår gick bra och jag höll kvar min 6:e plats. Känns gött med lov nu också. Idag så har jag tränat och gjort 3 riktigt bra timmar. Jag klarade nästan 3T, yey me! Nu har jag gjort lite läxor och ska sätta mig framför tvn lite. 

Tävling

Åh jag är så glad!!! Åkte korta idag och det gick super. Ligger 6:a inför imorgon, alltså först i sista gruppen. Missade axeln lite, gjorde bara en 1T efter salcowen och gjorde en halvdan piruett men allt det andra var felfritt! Slog personligtrekord med 3 poäng på en elitserietävling. Gah är så glad och taggad inför långa imorgon. Åker nog runt 11 imorgon tror jag. Nu ska jag dra mig till ishallen och kolla på seniorerna snart. Ha det gött! 

Lars G

Har precis ätit frulle och har börjat ladda inför dagens tävling. Min klass startar 13:00 men jag är sist i andra startgrupp så jag kanke tävlar runt 14:10 eller nåt. Mormor kom hit igår så vi köpte kinamat och kollade på x-factor. Sedan så tvättade vi också så nu slipper jag gå till tvättstugan själv på några dagar. Jag ska börja göra mig iordning lite nu så ska jag ta mig en promenad innan jag äter lite lunch. Vill tävla nu!

Bowling

Bilder från i torsdags när vi var och bowlade med konståkningen. Det var riktigt kul! Kul att göra saker tillsammans utanför isen också :) Man ser inte så bra på bilderna har många vi var men vi var typ 4-5 på varje bana och vi hade 6 banor. Jag kom näst sist på min bana (eller 4:e först det beror på hur man ser det). Bowling är underskattat faktiskt. 

Melle Superman

3 härliga bilder från helgen med melle. Vi var inne i skövde och shoppade lite. Jag köpte två underbara muggar som ni kommer få se snart. Sedan så åt vi mat och lyssnade/såg  på världens konstigaste modeshow. Sedan åkte vi hem till mig och tog det lungt. Vi kollade på engelska x-factor och åt tacos. På söndagen smet jag upp utan att väcka henne och åkte och tränade i 2 och en halv timme. Så väckte jag henne när jag kom tillbaka. Då gjorde vi frukost och pratade. Vi hann även med att göra pannkakor och inse att det är mindre än 180 dagar tills vi åker till London ihop, yeah man! 

Naturmiddag

I fredags så var jag på något som heter naturmiddag. Det är typ en fest för alla natur & teknik 1,2,3. Några kompisar kom hem till mig innan och vi åt tacos och hade kul. Sedan så åkte vi till "middagen" utan middag. Det var sjuktkul och en kväll man sent kommer glömma. Pratade med många nya människor, dansade och skrattade som en idiot. De som inte var där missade något asså. Sedan så sov de fina männsikorna på bilden hos mig. På lördagen gick vi upp ganksa tidigt och jag åkte till skövde för att möta upp Melle. Bra helg helt enkelt!

Götet

När jag var på tävling i Landvetter så hann vi en liten sväng in till stan och dessa två godingar fick följa med hem.  Imorgon är vi lediga från skolan vilket är underbart! Jag ska träna mellan 10-12 och sedan kommer mina päron hit och fixar lite med mitt badrum. Måste plugga massor också, har prov på fredag & måndag. Om jag pluggar på imorgon kan jag ta vara på helgen och alla roliga saker som kommer hända. Känns som det var 100 år sedan det var helg. Längsta veckan någonsin! 

Out in space

Har börjat att läsa HP igen och är helt besatt. Det är så sjukt mysigt att komma hem på kvällen, tända några ljus och slå upp den bästa boken ever. Lite nya grejer på bilden också. Har fått ett nytt lakan som även Melle har( bilden) . Så när jag ser det tänker jag lite extra på min saknade homie. Nu har jag precis kommit hem från dagens andra träning och ska snart sova. Är så galet trött! 

tisdag

Pluggmat på högsta nivå, det gillar vi! Ska snart åka till ishallen för lite träning. I morses på träningen så gick det awesome så jag riktigt längtar nu, underbar känsla. 

Paris

När Fille är i Paris så blir jag både glad för honom men samtidigt riktigt avundsjuk. Tänker bara på filmen LOL och hur mysigt de hade det på klassresan där. Åh jag vill också dit! Men jag ska be honom köpa ett litet eifeltorn till mig så kan jag fortsätta drömma. Annars så är det bara bra. Jag är fett sugen på att baka och idag i skolan så lärde jag mig massor på musiken. Helt klart den bästa lektionen på veckan. Emelie kommer hit på lördag och jag längtar sönder!

RSS 2.0