Just like home

Efter träningen igår så var vi på våran sista shoppingrunda. Köpte några presenter och även de fina skorna jag letat efter. Vi var på ett mall som jag aldrig hade varit på så det var riktigt kul. Ikväll ska vi bara ta det lugnt här i huset och kanske kolla på Monsters Univeristy. Är helt död i kroppen men jag ska allt klara av de sista 2 träningspassen idag. 

OMG!!!

Längtar ihjäl! 

mumma

 

3 dagar kvar

Tiden här har gått så fort. Har bara 8 ispass kvar sen flyger vi hem till Sverige. I söndags så var vi på bio på kvällen. Vi såg "Dumma mig 2" och den var så sjukt rolig. Igår så var vi fett spontana och färgade håret. Så jag lever nu som rödhåring. Har några roliga klipp från färgningen som ni kanske får se. Nu ska jag lägga mig eftersom vi ska upp tidigt imorgon och träna. 
 

new

4 favoriter

Pysen

Tänker på dig lillen! Stackaren har fått operera bort blindtarmen nu när övriga familjen är på semster i Turkiet. Önskar jag kunde krama om dig pysen. Bara en vecka kvar tills vi ses. 

En vecka kvar

 
Senaste dagarna. 
Vi har varit och shoppat, fått manikyr & pedikyr, ätit god mat, kollat på mina fina amerikanska systrar som tävlat (båda vann), kollat på bio och tränat. Vi såg en skräckis som var fett bra men hade ett apdåligt slut. Louise och Vickan var fett söta och tog med sina kuddar in på bion. Imorgon ska vi heja på Calli som ska tävla igen. Efter det så blir det lite shoping på ett outlett mall. Tjao! 

I LOVE CHICAGO

Lite bilder från helgen.
Jag har det kanoners här borta. Trivs galet bra måste jag säga. Känner mig verkligen som en i familjen. Alla är så snälla och omtänksamma. Idag så har vi bara tränat, badat i poolen och nu så kollar vi på pll. Filmen jag la upp förut är från igår när vi var hemma hos en annan familj på middag. Sjukt stort hus och värsta grymma källaren. Den hade allt. Nu ska jag fokusera på tvn. Tjao!

En kväll hos Gattis


-

Sitter på mitt rum och väntar på att de andra ska vakna. Jag har lite svårt att sova ut... 
Igår så var vi i en annan ishall och tränade. Sen så åkte vi och shoppade tillsammans med några andra svenskar. På kvällen så kom några av Alex kompisar hit så då kollade vi på en film. Idag ska vi in till down town hela dagen. Det är så fint där. Ha det gött! 

De första dagarna

Jag har det så galet bra här borta. Solen skiner och det är över 30 grader ute. Träningarna går kanon och är riktigt roliga. Vi har varit ute och shoppat en kväll. Var där i 4 timmar och gick i 4 affärer, haha bra jobbat. Fick iaf med mig massa fint hem. Igår så var det även poolparty hemma hos oss.
 
Idag så ska vi bara träna en timme, i en annan ishall. Efter det ska vi shoppa på ett enormt mall. Taggad till tusen. Det enda dåliga just nu är att jag har kommit in i lite fel tid. Jag vaknar runt 6 varje dag. Men jag är ju pigg när jag vaknar så det får väll duga. Nu ska jag ner och käka en riktigt go frulle med min kära amerikanska familj.

Framme

Nu är vi framme och den första dagen har varit toppen! Flygresan gick riktigt fort och sedan blev vi upphämtade på flygplatsen av familjen. Har saknat dom så! Vi åkte och käkade, hejade på alla i ishallen och sen åkte vi hem till huset. Nu på kvällen har vi varit och spelat bowling med massor av andra folk som är här. Hann även kolla igenom en affär. Detta kommer bli grymt!

CHICAGO

Äntligen är det dags. I natt drar jag, Louise och Vickan till Chicago. Packade klart allt för några timmar sedan och sen så har jag bara myst med min fina familj. Träffar ju inte dom så ofta så man får ta vara på stunderna. Kommer ha internet där och även massor att skriva om. Så nu blir det mer och bättre uppdatering här. Ha det gött!

Det senaste

Har haft några riktigt bra veckor med riktigt fina vänner!

Tja

Tjenare folket!
Jag befinner mig just nu i Lidköping på konståkningsläger. Har redan gjort över hälften därav den usla uppdatreingen. Började förra veckan. Har ju inte fått träna i någon form på 6 veckor så det var riktigt skönt att komma igång igen. Idag mår jag dock inte så bra. Min pollen är hemsk och sen kanske jag har tränat på för hårt. Har ju trotts allt gått från att träna 0- 4 pass om dagen. En ganska stor förändring. Men träningarna går super och jag har sköj. 

RSS 2.0